Paris Saint Germain trainingspak 2019-2020

Het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak voor 2019-2020 is zwart (of eigenlijk donkergrijs)! Dit nieuwe pak is vandaag namelijk door de Franse club en kledingsponsor Nike officieel bekend gemaakt. Dit betekent direct ook dat PSG afscheid neemt van de roze pakken, die werden gedragen vorig seizoen. Dit seizoen is het ALL BLACK! De selectie van Paris draagt deze pakken tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden in het seizoen 2019-2020. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de pakken. Het Amerikaanse sportmerk is sinds eind jaren '80 kledingsponsor van de kampioen van Frankrijk. Qua template is er weinig veranderd aan het nieuwe pak van PSG. Check! 

Grijs Paris Saint Germain training sweater en trainingsbroek 2019-2020

Het nieuwe Paris Saint Germain pak bestaat opnieuw uit een training top en een een strakke trainingsbroek. Het eerste trainingspak van vorig seizoen was zwart/roze. Beide kleuren worden ingeruild voor een andere variant. Het nieuwe pak is namelijk overwegend donker grijs (door Nike ''Oil Grey'' genoemd) met rode accenten. Wanneer de stadionlampen de trainingspakken van PSG belichten, dan heeft het wel wat weg van roze. De rode details zijn met name te vinden in de swoosh van Nike op de rechter borst en het logo van de club op de andere borst. Ook de taping aan de binnenkant van de hals is fel rood (University Red). De Champions League collectie van PSG wordt overigens pas in augustus/september gelanceerd. Deze zullen opnieuw het logo van Jordan Brand bevatten. Verder bevatten de Paris Saint Germain training tops van 2019-2020 dezelfde kenmerken als we gewend zijn. Zo zijn de training sweaters uitgerust met een hoge hals met een rits en bevatten de mouwen aan de onderkant opnieuw duimgaten. Deze mouwen betreffen ook raglanmouwen, die als kenmerk hebben dat deze strak om de armen vallen en je ook voldoende bewegingsvrijheid hebt.

De nieuwe Paris Saint Germain trainingsbroek voor 2019-2020 heeft dezelfde tint grijs als de training sweater. Aan het template van de Nike trainingsbroeken is dit seizoen ook weinig veranderd. Deze bevatten opnieuw een tailleband aan de bovenkant, enkelritsen aan de onderkant en de iconische tapered fit, wat betekent dat de broek strak om de enkels en kuiten valt. Op de trainingsbroek staan de logo's van de club en Nike in het fel rood. Check hieronder in ieder geval een afbeelding van de nieuwe Paris Saint Germain training sweater voor 2019-2020. Uiteraard zijn de nieuwe PSG pakken weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het nieuwe PSG trainingspak kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) hebben de sweater en trainingsbroek een prijs van 65,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn beide producten opnieuw EU 55,-. De pakken zijn ook beschikbaar als geheel. Dit is inclusief een trainingsjack. Voor volwassenen zijn deze pakken EU 120,- en voor kinderen EU 100,-. Check ook andere Paris Saint Germain producten in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd

Bestel je nieuwe Paris Saint Germain pak altijd in deze SHOP

of deze winkel!