31 januari 2022

Zwart/groen Liverpool trainingspak 2022

Liverpool en Nike hebben vandaag een groen/zwart Liverpool trainingspak 2022 gepresenteerd. Na het rode Liverpool trainingspak en het Champions League trainingspak is er nu dus een zwart/groen pak aan de collectie toegevoegd. Dit pak wordt door het elftal van manager Jürgen Klopp gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft, dus van januari tot mei 2022. Dit betreft direct ook het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio mei wordt de nieuwe collectie voor het seizoen 2022-2023 gepresenteerd.

Zwart Liverpool training sweater 2022

Het Liverpool trainingspak 2022 wordt dus zwart en bevat verder zowel groene als beige details. Ook voor de trainingskleding voor het komend half jaar gebruikt Nike weer het Strike template. Dit is ook het template van de andere Liverpool trainingspakken van dit seizoen. Dit template komt met name terug in het design van de mouwen. De mouwen bevatten een all-over print van ovale vormen met daartussen dunne lijnen. Daarnaast zijn de mouwen uitgerust met een diagonale taping. Op het nieuwe Liverpool trainingspak is deze band beige. Deze kleur komt ook weer terug in de logo's op de Liverpool training sweater 2022. De rechterborst bevat het Nike logo en de andere borst het Liverpool embleem. Op het midden van de trainingstrui prijkt het logo van AXA. De verzekeringsgroep staat alleen op de trainingskleding van ''The Reds.'' Op de voetbalshirts prijkt namelijk al sinds de zomer van 2010 het logo van shirtsponsor Standard Chartered. De bovenkant van de mouwen van de Liverpool training top zijn groen. Verder heeft de trainingstrui de volgende functionele kenmerken:

  • De trainingstrui is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst.

  • De trainingstrui heeft een elastische fit. De stof betreft een combinatie tussen polyester (91%) en elastaan (9%). Kenmerkend hieraan is dat het naadloos aansluit op het lichaam. De mouwen bevatten aan de onderzijde bovendien duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de trainingstrui nog strakker.

  • De top is ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van het pak worden getransporteerd. Bovendien heeft het een ventilerend effect.

  • De achterzijde van de Liverpool training sweater is iets langer, voor extra bescherming.

Nike heeft de trainingstrui overigens ook nog in een andere versie gereleased. De body van deze training top is groen en de mouwen van deze trainingstrui zijn aan de bovenkant zwart en aan de onderkant groen. De diagonale band over de mouwen is fel rood. 

Liverpool trainingsbroek 2022

Het Liverpool 2022 trainingspak heeft een zwarte trainingsbroek. Deze broek bevat geen groene tinten, maar wel beige details. Op de heupen bevindt zich een diagonale taping in deze kleur en ook de logo's van Nike en de club daarboven zijn beige. Verder heeft de trainingsbroek de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met de Nike FlyVent tailleband. Met deze band kun je zelf naar wens de pasvorm aanpassen.

  • De onderkant van de broek bevat enkelritsen, om de broek nog makkelijker aan en uit te doen.

  • De broek is ook uitgerust met twee zakken met ritsen aan de bovenzijde.

  • De broek is gemaakt van hetzelfde elastische materiaal als de trainingstrui en bevat ook de Nike Dri Fit technologie. Deze Liverpool trainingsbroek heeft dan ook een tapered fit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het zwart/groene Liverpool trainingspak 2022 welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Salah, Virgil van Dijk, Mané, Elliot, Konaté, Firmino, Jota, Robertson, Alexander-Arnold en nog meer spelers.

Liverpool trainingspak bestellen

Het Nike Liverpool trainingspak 2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De pakken hebben de standaard prijzen. De trainingstrui en trainingsbroek zijn voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. Het pak is ook beschikbaar met een trainingsjack. Voor volwassenen is dit pak € 119,95 en voor kinderen € 99,95. Check ook andere Liverpool trainingskleding in deze winkels!

Bestel je Liverpool trainingspak direct in de NIKE SHOP!

of deze webshop! 

of deze SHOP! 

Zwart Liverpool trainingspak 2022

Groen Liverpool trainingspak 2022