23 februari 2021

Liverpool trainingspak 2021-2022 uitgelekt

Als één van de eerste trainingspakken voor 2021-2022 is het nieuwste Liverpool FC trainingspak 2021-2022 van Nike uitgelekt. Als dit ook echt het nieuwe Liverpool trainingspak wordt, dan trainen ''The Reds'' in dit pak ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden in 2021-2022. Of dit ook echt het nieuwe Liverpool trainingspak wordt, is nog niet bekend. De nieuwe Liverpool collectie wordt namelijk pas medio juni officieel gereleased door Nike en de club. Zeker is dat Nike weer verantwoordelijk is voor de productie van de Liverpool tenues en trainingskleding. Het Amerikaanse sportmerk is sinds de zomer van 2020 de kledingsponsor en hebben een langjarige deal.

Liverpool training sweater en trainingsjack 2021-2022

Het Liverpool trainingspak 2021-2022 bestaat uit of een trainingsjack of training sweater en een trainingsbroek. Aan het template van de Nike trainingspakken is komend seizoen weinig veranderd. Het nieuwe Liverpool trainingspak heeft dan ook het Nike Strike 21 template. De training sweater en het trainingsjack zijn geheel in stijl van de clubkleuren van de Premier League kampioen van 2020. De Liverpool training sweater 2021 is overwegend bordeaux rood met fel rode (tegen het roze aan) accenten. De logo's van Nike en Liverpool op de borst zijn fel rood en hetzelfde geldt voor de diagonale band op de mouwen. Ook het logo van AXA op het midden van de training tops zijn fel rood. De mouwen zijn daarnaast uitgerust met een all-over print van zigzag strepen in twee verschillende tinten donker rood. De Liverpool training tops bevatten ook komend seizoen weer een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de trainingstrui nog strakker om het lichaam. De training tops van Nike vallen sowieso al vrij getailleerd. Deze zijn namelijk gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Deze elastische stof zorgt voor de perfecte pasvorm. Het Liverpool trainingsjack heeft dezelfde kleurencombinatie als de trainingstrui. Het verschil is dat het jack een doorlopende rits heeft en uitgerust is met twee zakken. Daarnaast bevat het Liverpool trainingsjack geen duimgaten en is de stof van het trainingsjack alleen polyester.

Liverpool trainingsbroek 2021-2022

De Liverpool trainingsbroek 2021-2022 heeft dezelfde kleuren als de Liverpool training sweater en het trainingsjack. De trainingsbroek is namelijk bordeaux rood en bevat ter hoogte van de heupen een diagonale fel rode band. Daarboven staan de logo's van de club en Nike in het fel rood. De print op de mouwen van de training tops komt ook weer terug aan de bovenkant van de nieuwe Liverpool trainingsbroek 2021. De trainingsbroek bevat verder de gebruikelijke details. De bovenkant is uitgerust met de zogenaamde Nike FlyVent tailleband, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen. De onderkant van de pijpen zijn voorzien van enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Ook heeft de trainingsbroek een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De bovenkant is nog uitgerust met twee zakken met een rits om spullen in op te bergen. Uiteraard zijn de Liverpool trainingspakken komend seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie is in het materiaal van de pakken verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Nogmaals, of dit het nieuwe trainingspak wordt, is nog even de vraag. Dit pak wordt namelijk pas deze zomer gelanceerd. Tot die tijd traint de club in het grijze Liverpool trainingspak 2020-2021 en het Liverpool Champions League trainingspak.

Liverpool trainingspak bestellen

Het Liverpool trainingspak 2021-2022 kun je pas na de lancering deze zomer bestellen. Je kunt het trainingspak zelf naar wens samenstellen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 64,95, het trainingsjack € 59,95 en de trainingsbroek € 64,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn de training sweater en trainingsbroek € 54,95. Het Liverpool trainingspak met trainingsjack heeft een prijs van € 99,95. Check in de onderstaande winkels ook de Liverpool pakken van dit seizoen.

Bestel je Liverpool trainingspak direct in deze SHOP! 

of deze SHOP!

of deze webshop! 

 Liverpool training sweater 2021

Liverpool trainingsbroek 2021