Liverpool trainingspak 2020-2021

De nieuwe Liverpool collectie voor het seizoen 2020-2021 is dit weekend officieel bekend gemaakt door de club en de nieuwe kledingsponsor Nike. De eyecatcher van deze collectie is natuurlijk het Liverpool thuisshirt, maar ook het nieuwe trainingspak mag er zijn. Dit Liverpool trainingspak draagt het keurkorps van manager Jürgen Kloppt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden in 2020-2021. Vanaf dit seizoen neemt Nike het stokje over van New Balance. Het nieuwe Liverpool pak is dan ook het eerste Nike Liverpool trainingspak! In de voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League draagt de club overigens het roze Liverpool trainingspak

Grijs Liverpool trainingstrui, trainingsjack en trainingsbroek 2020-2021

Het nieuwe Liverpool trainingspak 2020-2021 bestaat dit jaar uit een trainingstrui en een trainingsbroek. De Liverpool training sweater 2020-2021 is dit seizoen geheel grijs met verschillende rode accenten. Op de rechterborst prijkt het Liverpool logo in het rood en de andere borst is uitgerust met de Liverbird en daaronder het logo van subsponsor AXA. De verzekeringsmaatschappij heeft sinds de zomer van 2019 een verbintenis met de bewoners van Anfield Road en prijkt in ieder geval tot 2022 op alle Liverpool trainingskleding. De training top en het trainingsjack bevatten verder alle kenmerken van het nieuwe Strike template van Nike. Zo zijn de mouwen uitgerust met een diagonale band. Deze band is ook rood. Verder hebben beide items de gebruikelijke kenmerken. Het trainingsjack bevat een doorlopende rits en de Liverpool training sweater een hoge hals met rits tot de borst. Een ander kenmerk van de Liverpool trainingstrui van Nike zijn de duimgaten aan de onderkant. Dit zorgt ervoor dat de top nog strakker om het lichaam valt. Het trainingsjack bevat aan de zijkanten twee zakken.

Het Liverpool trainingspak 2020-2021 wordt gecompleteerd door een grijze trainingsbroek met ook weer een diagonale, rode band ter hoogte van de knieën. Ook de logo's op de Liverpool trainingsbroek zijn rood. Verder bevatten de Liverpool trainingspakken dit seizoen de gebruikelijke details, die we hier nog even opsommen:

  • De Liverpool trainingsbroek is aan de bovenkant uitgerust met een tailleband, waarmee je de fit van de broek aan kan passen.

  • De trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels.

  • De Liverpool broek bevat aan de onderkant enkelritsen, waardoor het makkelijker is deze trainingsbroek aan en uit te doen over je sneakers en voetbalschoenen

  • De zijkanten zijn voorzien van twee zakken.

  • Alle items uit de Nike Liverpool performance trainingslijn zijn voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een perfecte ventilatie en afvoer van zweet en vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Liverpool trainingspak 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Virgil van Dijk, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mané, Alexander-Arnold en nog meer sterspelers. 

Liverpool trainingspak bestellen

Het nieuwe Liverpool trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als die van de andere Nike trainingspakken. De training sweater en trainingsbroek zijn voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen zijn beide items € 54,95. Het pak is beschikbaar in de maten 122, 134, 146, 158 en 170 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. Check ook andere nieuwe Liverpool traininingskleding van Nike in de onderstaande shops. Directe levering! 

Bestel je Liverpool trainingspak direct in deze webshop! 

of deze SHOP! 

of de Liverpool fanshop! 

of deze winkel

Liverpool trainingspak 2020-2021

Liverpool training sweater 2020-2021