22 september 2021

Grijs Liverpool trainingspak Champions League 2021-2022

Ook Liverpool draagt en nieuw trainingspak tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2021-2022. Vandaag lanceerden Nike en de Engelse club namelijk het grijze Liverpool Champions League trainingspak 2021-2022. Dit pak wordt door het keurkorps van Jürgen Klopp in ieder geval gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden tegen Atlético Madrid, FC Porto en AC Milan. Als Liverpool de groepsfase overleeft, dragen de spelers ook in de knock-out fase het nieuwe trainingspak. Het pak dat door de spelers gedragen wordt, bestaat uit een training sweater en trainingsbroek. Echter je kunt het pak ook met een trainingsjack (met capuchon) bestellen.

Liverpool training sweater Champions League 2021-2022

Het Liverpool Champions League trainingspak is dit seizoen een combinatie van grijs (Wolf Grey), donkergrijs (Smoke Grey) en geel (Chrome Yellow). De body van de training sweater is grijs en de mouwen zijn donkergrijs. Qua template heeft de training sweater alles weg van het Nike Strike template. De mouwen bevatten een all-over print van golven en ter hoogte van het midden bevindt zich een lichtgrijze taping. Alle logo's op het Liverpool trainingspak zijn geel. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst de badge van de club. Sponsor AXA versiert het midden van de training sweater. AXA staat alleen op de trainingskleding van Liverpool. Standard Chartered prijkt namelijk op de tenues van ''The Reds.'' De sweater heeft verder de gebruikelijke functionele kenmerken. De sweater is uitgerust met een semi-hoge hals met rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. De trainingstrui van Liverpool is gemaakt van een combinatie van polyester en elastaan. Dit betreft een elastisch materiaal, welke sowieso al naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van de training sweater is iets langer, voor extra bescherming. Dit pak is ook beschikbaar met een trainingsjack. Het trainingsjack van het Liverpool Champions League trainingspak is donkergrijs met een lichtgrijze band op de mouwen. De logo's van AXA en de club prijken op de linkerborst. Verder bevat het trainingsjack een doorlopende rits en is deze uitgerust met twee zakken. Het jack voor volwassenen bevat bovendien een capuchon.

Liverpool trainingsbroek Champions League 2021-2022

Het Liverpool Champions League trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een donkergrijze trainingsbroek. Deze broek bevat ter hoogte van de knieën een diagonale lichtgrijze band. De logo's aan de bovenzijde van de Liverpool Champions League trainingsbroek zijn ook geel. Ook deze Nike trainingsbroek eheft de standaard kenmerken:

  • De bovenkant van de Liverpool trainingsbroek bevat een FlyVent tailleband. Met deze band kun je de fit van de broek aanpassen.

  • De broek bevat twee zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek van Liverpool heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de broek strak om de kuiten en enkels valt.

  • De onderkant van de broek heeft enkelritsjes, zodat de spelers de broek nog makkelijker over de voetbalschoenen en/of sneakers aan en uit kunnen doen.

  • De broek is van hetzelfde materiaal gemaakt als de training sweater en beide items zijn voorzien van de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Dit trainingspak wordt alleen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedragen. In aanloop naar de Premier League wedstrijden dragen de spelers het rode Liverpool trainingspak 2021-2022.

Liverpool trainingspak bestellen

Het Liverpool Champions League trainingspak 2021-2022 kun je in verschillende soorten en maten bestellen. De training sweater en de trainingsbroek zijn los voor volwassenen € 64,95. Beide items zijn voor kinderen € 54,95. Het jack met capuchon is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 74,95. Voor kinderen bestel je het trainingspak met trainingsjack voor een prijs van € 99,95. Voor peuters en kleuters is het pak zelfs nog goedkoper. Check in de onderstaande winkels ook andere Liverpool trainingskleding!

Bestel je Liverpool trainingspak direct in de NIKE SHOP!

of deze webshop! 

of deze SHOP! 

 Liverpool trainingspak Champions League 2021-2022

Grijs Liverpool trainingspak met capuchon 2021-2022

Liverpool trainingspak Champions League 2021-2022