28 oktober 2017

Zwart Atletico Madrid Nike tech fleece pak 2017-2018

De spelers van Atletico Madrid hebben weer een nieuw pak gekregen, die vooral gedragen wordt rondom de trainingen van de club gedurende 2017-2018. Dit is het pak dat off pitch gedragen wordt voor of na de trainingen van de Spaanse topclub en dan vooral tijdens de herfst of winter. Het betreft hier het Nike tech fleece pak. Nike heeft dit jaar voor alle clubs waarvan het Amerikaanse sportmerk kledingsponsor is een speciaal joggingspak gelanceerd, welke voor de sterspelers perfect is om te dragen rond deze tijd van het jaar. Reden hiervan is vooral het speciale materiaal waarvan het nieuwe Atletico Madrid pak is gemaakt. Meer weten over dit trainingspak? Check hieronder alle details van het pak!

Atletico MAdrid tech fleece vest en joggingsbroek 2017-2018

Het Atletico Madrid tech fleece trainingspak of joggingspak bestaat dit jaar uit een vest en een joggingsbroek. Thema van de nieuwe tech fleece pakken van Nike is BLACK. Dit geldt ook voor het vest van dit nieuwe pak. Deze is geheel zwart en wordt verder gekenmerkt door de capuchon. Deze capuchon zit iets hoger, waardoor je je lekker in het jack kan verstoppen. Verder bevat de capuchon extra vlakken en een klep voor extra bedekking. De mouwen van het tech fleece jack zijn zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen, zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt, wanneer je dit pak draagt. Niet alleen de mouwen hebben een getailleerde pasvorm, dit geldt eigenlijk voor het hele jack. Dit, in combinatie met het materiaal waarvan het pak gemaakt is, maakt het pak tegenwoordig erg populair. Het jack bestaat uit een combinatie van katoen (66%) en polyester (34%). Hierdoor voelt het jack zacht aan wanneer je deze aan hebt en bovendien zorgt het ervoor dat het je warm houdt na een intensieve training. Voordelig is ook dat het vest is gemaakt van een super licht materiaal. Wat verder opvalt aan het Atletico Madrid vest is de v-baan over de borst. Deze zogenaamde chevron is geïnspireerd door de v-baan van de windrunners van jack. Eigenlijk is de v-baan een ode aan de jacks, die door Nike in 1968 werden geïntroduceerd als eyecatcher van één van de eerste kledingcollecties van het merk. Voor die periode stond het merk alleen bekend om de productie van sportschoenen. Het Atletico Madrid vest is bovendien uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en op de borst prijken de logo’s van de club en Nike. Opvallend is dat de kleur van de swoosh van Nike dezelfde kleur heeft als het Champions League trainingspak van de club uit de hoofdstad van Spanje.

Het nieuwe Atletico Madrid tech fleece pak kan compleet gemaakt worden door een zwarte joggingbroek. Deze broek is van hetzelfde materiaal gemaakt als het tech fleece vest. Ook deze broek heeft een strakke pasvorm. De bovenkant is uitgerust met een tailleband, waarmee je de pasvorm wat aan kan passen en de onderkant van de broek bevat zogenaamde cuffs, welke strak om de enkels vallen. Ook rondom de kuiten heeft de broek een getailleerde fit. De zijkanten van de broek bevatten zakken met een rits en op deze broek mogen natuurlijk de logo’s van de club en Nike niet ontbreken. Dit is dus het pak waarin we vanaf nu spelers als Griezmann, Torres, Carrasco, Koke, Gimenez, Fernandez, Gameiro, Godin en andere sterren zien chillen of relaxen. Wil je nog meer weten over het tech fleece pak? Check dan ons blog!

Atletico Madrid tech fleece pak kopen

Het nieuwe Atletico Madrid tech fleece pak kan je alleen voor volwassenen bestellen. Het joggingspak kan je namelijk kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. De top en broek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van het vest is € 120,- en de broek € 90,-. Wil je andere of goedkopere producten van Atletico Madrid bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Atletico Madrid tech fleece pak exclusief in deze SHOP!