Atletico Madrid Champions League trainingspak 2017-2018

Deze week wordt de speciale Champions League collectie van de clubs waarvan Nike kledingsponsor is, gelanceerd. Onderdeel van deze range is ook een speciaal trainingspak. In dit blog bespreken we het speciale Atletico Madrid Champions League trainingspak. Het is dit jaar namelijk voor het eerst dat Nike een Champions League of 3e shirt en trainingspak voor de Spaanse club van trainer Simeone uitbrengt. Dit pak wordt door de spelers van Atletico Madrid gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal gedurende 2017-2018. Atletico neemt het dit seizoen in de groepsfase op tegen AS Roma, Chelsea en FC Quarabag. Het pak bestaat uit een zip training top en een strakke trainingsbroek met een opvallende kleur.

Roze Atletico Madrid training top en trainingsbroek 2017-2018

Het Champions League training top van het nieuwe Atletico Madrid trainingspak is namelijk geheel roze en wordt gekenmerkt door de navy blauwe details. De achterkant van de hals bevat een navy blauwe strip en deze strip komt ook terug op de schouders en mouwen. Deze strip is verdeeld in dunnere navy blauwe strepen. Verder bevat de trainingssweater een hoge hals met een dunne rits tot het midden van de borst. De swoosh van Nike prijkt in het blauw op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van de club. Vanaf dit seizoen heeft de club een nieuw logo. Echter op de foto is nog het oude logo te zien. De mouwen van de drill top bevatten duimgaten. Hierdoor valt de training top nog strakker om het lichaam en vooral op de armen. De mouwen van het trainingsshirt betreffen raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en ook nog eens perfect meebewegen met de armen, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt. De achterzoom van de training top is iets langer en dit biedt de perfecte bescherming voor de spelers.

Het nieuwe Champions League pak van ''Los Colchoneros'' wordt compleet gemaakt door een navy blauwe trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten een roze strip, welke is verdeeld in dunne horizontale streepjes. Op de broek staan ook de logo's van de club en Nike. Verder bevat de broek nog een aantal speciale features. Zo zijn de zijkanten van de broek uitgerust met zakken met een rits en bevat de bovenkant van de broek een elastische tailleband, waarmee deze wat losser of strakker gedaan kan worden. Verder heeft de broek een toelopende pasvorm, wat vooral betekent dat deze strak om de kuiten en enkels valt. De onderkant van de pijpen bevatten enkelritsen. Hierdoor is het nog makkelijker de broek over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit te doen.

Zoals alle Nike trainingspakken is dit pak ook uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het rood/zwarte trainingspak van de La Liga club. Deze nieuwe trainingskleding wordt vanaf nu gedragen door sterren als Griezmann, Carrasco, Saul, Torres, Jimenez en andere sterren. Of check het nieuwe 3e shirt.

Atletico Madrid trainingspak kopen

Het nieuwe roze Champions League trainingspak van Atletico Madrid kan je vanaf de tweede week van september kopen in de onderstaande online winkel. Beide items kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van de training top is € 64,95 voor volwassenen en voor KIDS € 54,95. De broek heeft voor kinderen en volwassenen dezelfde prijs. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare Atletico Madrid producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Atletico Madrid trainingspak altijd in deze winkel!

of  deze SHOP

of deze voetbalshop!