5 september 2017

Atletico Madrid drill top trainingspak 2017-2018

Atletico Madrid en Nike hebben inmiddels ook een speciaal trainingspak met drill top uitgebracht. Dit is het pak waarin de spelers van de Spaanse topclub de trainingen en warming-up afwerken ter voorbereiding op de La Liga, Champions League en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2017-2018. Dit pak bestaat uit een training top (drill top) en een strakke tech trainingsbroek. Hieronder bespreken we kort het pak, dat door sterren als Griezmann, Carrasco, Torres, Saul, Godin, Gimenez en Gameiro gedragen wordt tijdens dit seizoen.

Atletico Madrid training top en trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe pak van ''Los Colchoneros'' bevat een overwegend rode training top. De Nike tops worden dit jaar gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Bovendien bevatten de mouwen van de tops een flitsende strip. Bij de traininggsweater van Atletico Madrid is deze strip zwart. De strip is verdeeld in flitsende strepen. Achter de hoge hals bevindt zich bovendien een zwarte band. De mouwen van deze training top zijn de zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om het lichaam en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor verliezen de spelers van de club uit de Spaanse hoofdstad geen bewegingsvrijheid. Een ander kenmerk van de mouwen zijn de duimgaten. De functie hiervan is allereerst dat de mouwen de fit/pasvorm hebben van een handschoen en hierdoor ook strakker om het lichaam vallen. De rechter borst bevat de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2001 kledingsponsor van de club van trainer Diego Simeone en beide partijen hebben in ieder geval een contract tot 2026. De andere borst is uitgerust met het vernieuwde logo van de club. Vanaf het seizoen 2017-2018 draagt de club namelijk een moderner logo op de linker borst. De training top is ook uitgerust met het embleem van sponsor Trade+ Plus500.

Het nieuwe pak, waarin de spelers trainen, wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Kenmerkend aan deze broek is dat deze vooral ter hoogte van de kuiten en enkels een strakke pasvorm heeft. Deze fit wordt door Nike een ''toelopende'' pasvorm genoemd. De bovenkant van de broek bevat een elastische tailleband, waarmee de broek wat strakker en losser gedaan kan worden. Ook de onderkant van de pijen bevatten subtiele details. Hier zijn namelijk kleine ritsjes te vinden. Dit is handig bij het aan- en uittrekken van de voetbalschoenen of sneakers. Verder bevat de broek aan de zijkanten zakken met een rits en staan op de broek de logo's van de club en Nike. Ook de broek bevat een unieke strip aan de zijkanten. Deze is rood en verdeeld in dunne rode strepen.

Zoals alle trainingskleding van Nike is het pak uitgerust met de nieuwste technologieën. Dit betekent dat het trainingspak is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het andere trainingspak, welke een jack bevat.

Atletico Madrid trainingspak kopen

Het nieuwe pak van Atletico kan in losse onderdelen gekocht worden in de onderstaande winkels. De training top heeft voor volwassenen een prijs van EU 64,95 en ook de trainingsbroek heeft deze prijs. Voor KIDS hebben beide items een prijs van EU 54,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare Atletico Madrid producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Atletico Madrid trainingspak altijd in deze SHOP

of deze online winkel!

of deze voetbalshop!