21 april 2017

Atletico Madrid trainingspak 2017-2018

Het nieuwe pak van Atletico Madrid is officieel gepresenteerd. Dit betreft het trainingspak, waarin de spelers van de club de trainingen en warming ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen afwerken. Dit pak werd door de club tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt en uitshirt bekend gemaakt. We bespreken hieronder kort de details van het mogelijke nieuwe trainingspak van Atletico Madrid.

Rood/zwart Atletico Madrid trainingspak

Het trainingspak van Atletico bestaat ook dit jaar uit een trainingsjack en strakke tech trainingsbroek. Het pak wordt door Nike het ''warm up'' pak genoemd en is in stijl van de kleuren van Atletico. Het trainingsjack is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de klassieke baseball kraag. Zoals alle trainingspakken van Nike bevat ook het nieuwe trainingspak van Atletico Madrid een strip over de mouwen. is zwart. Verder staat het logo van Nike op de rechter borst in het wit. De andere borst bevat het nieuwe logo van de club Vanaf 2017-2018 zullen de Madrilenen namelijk met een nieuw logo op de linker borst spelen. Dit logo werd begin dit jaar geïntroduceerd door de club. Ook dit seizoen is het trainingsjack van Atletico Madrid weer uitgerust te zijn met twee zakken. De mouwen van het jack betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en bewegen ook perfect mee met de armen, zodat je ook voldoende bewegingsvrijheid hebt, wanneer je dit pak draagt. De club en Nike hebben dit pak ook gelanceerd met een zip training top. Deze drill top bevat een hoge hals en verder bevatten de tops aan de onderkant van de mouwen duimgaten, wat ervoor zorgt dat de top nog strakker om de armen valt. 

Het nieuwe trainingspak van Atletico Madrid wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met ter hoogte van de band aan de bovenkant van de broek rode accenten. Dit betreft de tailleband met trekkoord. Hiermee kan je de pasvorm aanpassen. Ook de strip aan de zijkanten van de trainingsbroek krijgt deze kleur. Verder zullen op de trainingsbroek de logo's van de club en Nike staan en zijn de zijkanten van de trainingsbroek uitgerust met twee zakken. Kenmerkend aan de trainingsbroek zijn de ritsen aan de onderkant, waardoor je de broek makkelijk over (voetbal)schoenen aan en uit kunt doen. Bovendien is de broek gemaakt vane en stretch materiaal, waardoor deze vooral om de kuiten en enkels strak valt. Zoals alle trainingskleding van het Amerikaanse sportmerk zal het trainingspak van de Spaanse club weer voor 100% uit polyester bestaan en uitgerust zijn met de Dri Fit technology van Nike. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Atletico Madrid trainingspak kopen

Het nieuwe Atletico Madrid trainingspak voor 2017-2018 kan je dus pas nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het trainingspak voor volwassenen is € 119,95 en voor kinderen is de prijs ongeveer € 99,95. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 65,- en voor kids € 55,-. Voor de trainingsbroeken geldt dit ook. Wil je andere producten van Atletico Madrid kopen of producten van dit seizoen? Check het overzicht met beschikbare producten van de club hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Atletico Madrid trainingspak altijd in deze SHOP

of deze online winkel!