Zambia voetbalshirts 2021-2022

De Zambiaanse voetbalbond en kledingsponsor KoPa (een lokaal sportmerk) hebben vandaag de nieuwe Zambia voetbalshirts 2021-2022 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de Afrika Cup winnaar van 2021 de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. De voetbalbond van Zambia en KoPa lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als een uitshirt en 3e shirt. Deze drie nieuwe tenues hebben allemaal hetzelfde template.

Zambia thuisshirt 2021-2022

Het Zambia thuisshirt 2021-2022 is volledig groen en bevat ook de andere kleuren van de vlag van het land. De band aan de onderkant van de mouwen bevat een dunne rode, zwarte en gele lijn en ook de V-hals van het tenue is geheel in stijl van deze kleuren. Op de linkerborst prijkt het logo van de Zambiaanse voetbalbond (Football Association of Zambia/FAZ) en de andere borst bevat het logo van KoPa. Verder bevat het tenue nog een all-over print van geometrische vormen, gerelateerd aan de cultuur van het land. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en de kousen van het nieuwe tenue zijn groen.

Zambia uitshirt 2021-2022

Het Zambia uitshirt 2021-2022 is dit jaar oranje en bevat dezelfde geometrische print als het thuisshirt. Dit tenue bevat alleen zwarte details. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn zwart, evenals het voetbalbroekje. De kousen van het Zambia uittenue zijn oranje. In het derde tenue komen alle kleuren van de Zambiaanse vlag weer terug. Dit voetbalshirt is wit met een zwart/oranje V-hals. De kleuren van de vlag (groen, rood, zwart en oranje) komen terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het derde tenue is ook uitgerust met de geometrische print. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Zambia voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Patson Daka, Enock Mwepu, Augustine Mulenga en nog meer spelers.

Op zoek naar een Zambia voetbalshirt? Check het in deze winkel!