21 augustus 2017

Zambia voetbalshirts 2018

Zambia heeft een nieuwe kledingsponsor. Mafro Sports, een merk uit Singapore, verzorgt vanaf nu de nieuwe voetbalshirts van het Afrikaanse land en presenteerde direct de nieuwe shirts. Hiermee heeft het merk Nike vervangen als kledingsponsor. In deze shirts speelt de winnaar van de Afrika Cup van 2012 de wedstrijden gedurende 2017-2018. Mafro Sports presenteerde zowel het nieuw thuisshirt als een nieuw uitshirt en 3e shirt. Alle shirts van het Afrikaanse land zijn geheel in stijl van de kleuren van het land. Check hieronder de details.

Het nieuwe thuisshirt is overwegend groen en wordt gekenmerkt door de drie banen in de kleuren van de vlag onder de hals. Deze banen zijn rood/zwart/oranje en vervagen ter hoogte van het midden van het shirt. De oranje details komen ook terug in de band aan de zijkanten van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De diepe v-hals is ook een combinatie van groen en oranje. Het logo van kledingsponsor Mafro Sports bevindt zich zowel op de rechter borst als op de mouwen en de linker borst bevat het logo van de voetbalbond van het land.

Het uitshirt van Zambia heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is wit en bevat ook de fading banen in de kleuren van de Zambiaanse vlag onder de hals. De v-hals is ook weer zwart/oranje. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur en dit geldt ook voor de banen aan de zijkanten van het shirt. De logo's van Mafro en de Zambiaanse voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het alternatieve uitshirt of 3e shirt van het Afrikaanse land heeft een wat simpeler design. Dit shirt is oranje met zwarte accenten in de bies en de v-hals.

De nieuwe Zambia voetbalshirts voor 2017-2018 kan je vanaf medio september kopen in deze SHOP of deze winkel. Hier kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check daar ook goedkope Zambia t-shirts of retro shirts. Directe levering gegarandeerd.