23 mei 2017

Zambia voetbalshirts 2017-2018

Het nationale voetbalteam van Zambia heeft in samenwerking met kledingsponsor Mafro Sports de nieuwe voetbalshirts gelanceerd. Het is voor het eerst sinds 2014 dat Zambia weer een kledingsponsor heeft, in 2014 eindigde namelijk het contract met Nike. Mafro is ook kledingsponsor van het Zambiaanse voetbalteam Power Dynamos FC. Naast dit team is Mafro ook de leverancier van de Zambia shirts. In deze voetbalshirts speelt Zambia de oefen- en kwalificatiewedstrijden in 2017-2018 ter voorbereiding op het WK 2018 in Rusland. Om zich te kwalificeren zal Zambia moeten afrekenen met Kameroen, Algerije en Nigeria. Naast het thuis- en het uitshirt is er ook een 3e shirt bekend gemaakt. Check hieronder de details van de nieuwe trikots van het Zambiaans voetbalelftal.

Zambia thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Zambia thuis shirt voor 2017-2018 kenmerkt de traditionele kleuren van het Afrikaanse voetballand. Het shirt is overwegend groen met oranje en rode details. De voorkant van dit Zambia shirt is voorzien van een unieke grafische streep. Vanaf de hals lopen drie verticale strepen en worden naar de onderkant toe steeds iets vager tot aan het midden van het shirt. De strepen zijn rood, donkergroen en oranje. Aan de zijkanten, onder de oksels, is ook een oranje streep aangebracht. Verder bevat dit thuisshirt van Zambia een klassieke grote v-hals. De linkerborst bevat het logo van de voetbalbond van Zambia en de andere borst bevat het logo van kledingsponsor Mafro. Dit logo van Mafro is ook op de linkermouw aangebracht. Het Zambia thuistenue 2017-2018 wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene voetbalkousen.

Zambia uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Zambia voor 2017-2018 heeft een simpel design en is overwegend oranje van kleur met enkele groene details. Zo bevat dit uitshirt een grote groen v-hals en zijn de logos van kledingsponsor Mafro Sports in het groen op het shirt aangebracht. Dit logo is terug te vinden op de rechterborst en de linkermouw. De rechterborst bevat het logo van de voetbalbond van Zambia. Het Zambia uitshirt zal door de spelers van Zambia gedragen worden tijdens de uitwedstrijden in 2017 en 2018.

Zambia 3e shirt 2017-2018

Naast het thuis- en het uitshirt heeft kledingsponsor Mafro ook een 3e shirt gelanceerd voor het Zambiaans voetbalelftal. Het Zambia 3e shirt bevat hetzelfde design als het thuisshirt 2017-2018 met daarop de kenmerkende verticale streep. Het 3e shirt is overwegend wit met oranje, zwarte en rode details. De grafische streep over het midden bestaat uit een rode, zwarte en oranje baan. Deze wordt naar de onderkant toe steeds iets vager. De zijkanten zijn voorzien van een oranje baan. De inspiratie van deze kleuren komt van de vlag van Zambia. De rechterborst wordt versiert door het logo van Mafro. De andere borst bevat het embleem van Zambia. Een wit voetbalbroekje en witte sokken maken het Zambia tenue voor 2017-2018 compleet.

Zambia voetbalshirt 2017-2018 kopen

De nieuwe Zambia voetbalshirts van Mafro Sports voor 2017-2018 kan je vanaf medio juni kopen in deze SHOP! Check daar ook de andere voetbalshirts van Zambia. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.