Yokohama F. Marinos voetbalshirts 2023

De Japanse voetbalclub Yokohama F. Marinos en kledingsponsor adidas hebben dit weekend de nieuwe Yokohama F. Marinos voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues spelen de ''Marinos'' de J-League en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen werd de Japanse voetbalclub kampioen en dus speelt de club in deze tenues ook de wedstrijden in de Aziatische Champions League. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Yokohama F. Marinos voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds 2012 de kledingsponsor van de voetbalclub.

Yokohama F. Marinos thuisshirt 2023

Het Yokohama F. Marinos thuisshirt 2023 is blauw en wordt gekenmerkt door de verticale rode, witte en blauwe banen over het midden van het voetbalshirt. Deze banen worden geflankeerd door twee dunnere witte lijnen en op het midden onderbroken door het logo van hoofdsponsor NISSAN. Het voetbalshirt bevat verder een combinatie van een diagonale en rechte hals in het blauw. De adidas strepen op de mouwen zijn wit en hetzelfde geldt voor het adidas logo op de rechterborst. Dit betreft het nieuwe adidas performance logo. Dit zogenaamde 3BAR logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken. De andere borst bevat het logo van de club, inclusief vijf gouden sterren, verwijzend naar de vijf J-League kampioenschappen. Boven het logo van adidas en de club staat het logo van subsponsor DRAFT. De rechtermouw van het tenue is uitgerust met de officiële J-League badge en op de achterzijde van het tenue staat het logo van subsponsor Nisshin Oillio. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas trademark strepen. De onderkant van de achterkant van het voetbalbroekje is ook voorzien van een blauwe band. De kousen van het thuistenue zijn rood met aan de bovenzijde witte adidas strepen.

Yokohama F. Marinos uitshirt 2023

Het Yokohama F. Marinos uitshirt 2023 is volledig wit met zwarte details. De adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor alle sponsorlogo's, die op dezelfde plek staan als op het De band op de zijkanten van het tenue en aan de onderkant van de achterzijde zijn ook zwart. Het uitshirt bevat een V-hals. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden witte adidas strepen. De kousen zijn zwart en hebben aan de bovenkant witte adidas strepen. Zoals alle adidas tenues zijn ook de Yokohama F. Marinos voetbalshirt 2023 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Yokohama F. Marinos voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ryo Miyaichi, Nishimura, Marcos Júnior, Mizunuma, Kida, Kamijima, Nagato en andere spelers. Deze voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Andere voetbalshirts van Japanse voetbalclubs kun je bestellen in deze fanshop!

Yokohama F. Marinos thuisshirt 2023

Badge Yokohama F. Marinos voetbalshirt 2023

Yokohama F. Marinos uitshirt 2023