Dit zijn de Yokohama F. Marinos voetbalshirts 2024

Yokohama F.Marinos en kledingsponsor adidas hebben deze week de nieuwe Yokohama F. Marinos voetbalshirts 2024 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de Japanse voetbalclub de J-League, beker en Aziatische Champions League wedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club uit Yokohama op de tweede plek in de J-League. Ook dit jaar is adidas weer de producent van de Yokohama F. Marinos voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2012.

Yokohama F. Marinos thuisshirt 2024

Het Yokohama F. Marinos thuisshirt 2024 is blauw en wordt gekenmerkt door het opvallende patroon in de overlappende hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. Deze band is wit en bevat chevrons in de andere clubkleuren van de Japanse voetbalclub: blauw en rood. Deze print is geïnspireerd door de lauwerkrans rondom het clublogo. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het logo van de club. Op het tenue staan ook de logo’s van NISSAN, DRAFT en Nisshin Oillio. De adidas strepen en de band op de zijkanten van het voetbalshirt zijn wit. Het Yokohama F. Marinos thuistenue 2024 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De sokken zijn rood met aan de bovenkant witte adidas strepen.

Yokohama F. Marinos uitshirt 2024

Het Yokohama F. Marinos uitshirt 2024 is wit en wordt gekenmerkt door de dunne verticale krijtstrepen in het blauw. Dit is ook de kleur van de adidas strepen op de schouders en de band op de zijkanten van het tenue. De ronde hals en het adidas logo op de rechterborst zijn rood, waardoor het tenue geheel in stijl is van de clubkleuren van Yokohama F. Marinos. De andere sponsorlogo’s op het voetbalshirt zijn zwart en de logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met witte adidas strepen. De sokken zijn wit met blauwe adidas strepen.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De nieuwe Yokohama F. Marinos voetbalshirts van adidas kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Japanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere tenues van Japanse clubs? Check het dan in de onderstaande fanshop! 

Dit zijn de Yokohama F. Marinos voetbalshirts 2024
Dit zijn de Yokohama F. Marinos voetbalshirts 2024
Dit zijn de Yokohama F. Marinos voetbalshirts 2024
Dit zijn de Yokohama F. Marinos voetbalshirts 2024