14 januari 2020

Yokohama F. Marinos voetbalshirts 2020

De Japanse club Yokohama F. Marinos en adidas hebben deze week de nieuwe voetbalshirts voor 2020 gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt de Japanse kampioen de J-League en Aziatische Champions League wedstrijden gedurende 2020. De club en adidas lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt voor de Japanners.

Yokohama F. Marinos thuisshirt 2020

Het nieuwe Yokohama F. Marinos thuisshirt voor 2020 heeft hetzelfde template als het Hongarije EK 2020 voetbalshirt. Het voetbalshirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door het design van golven over het gehele voetbalshirt. Verder is het tenue van de Japanse club uitgerust met de adidas EQT v-kraag. Deze kraag is geïnspireerd door de V-hals die adidas vooral in de jaren '90 voetbalshirts gebruikte. De onderkant van de mouwen bevatten zowel een witte als een rode band en de drie strepen van adidas op de schouders zijn wit. De rechterborst van het tenue bevat het adidas logo en de andere borst is uitgerust met het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Yokohama International Stadium. De vier sterren boven het logo verwijzen naar de vier kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor Nissan versiert het midden van het thuisshirt en op de rechtermouw van het tenue prijkt een speciale badge ter ere van het kampioenschap in 2019.

Yokohama F. Marinos uitshirt 2020

Het Yokohama F. Marinos uitshirt is geïnspireerd door het uitshirt van 2003 en 2004. Ook tijdens deze seizoen werd de club kampioen. Het uitshirt is wit met een design van dunne, verticale, zilveren pinstripes. Bovendien is het uitshirt uitgerust met donkerblauwe accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de ronde hals en de drie strepen van adidas op de schouders. De logo's van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Verder bevat het tenue aan de onderkant nog een speciale graphic print van een paraplu in de clubkleuren van Yokohama F. Marinos. In deze print is ook de leus van de club verwerkt: ''PRIDE OF TRICOLORE.'' Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw broekje met zilveren adidas strepen. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band met daarin zilveren stripes.

De nieuwe Yokohama F. Marinos voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Japanse club. Ben je op zoek naar goedkopere t-shirts van de club? Check het exclusief in deze winkel! 

 Yokohama F Marinos voetbalshirts 2020

Gerelateerd nieuws