Yokohama F Marinos voetbalshirts 2021

De Japanse voetbalclub Yokohama F Marinos en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Yokohama F Marinos voetbalshirts 2021 gelanceerd. In deze nieuwe tenues spelen de Japanners de J-League en Emperor’s Cup (de Japanse beker) wedstrijden in 2021. De club en adidas presenteerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt.

Yokohama F Marinos thuisshirt 2021

Het Yokohama F Marinos thuisshirt 2021 is dit jaar weer geheel blauw en bevat een all-over print. Dit betreft een subtiele print van golven, geïnspireerd door de Japanse binnenzee. Het thuisshirt is verder ook voorzien van rood/witte accenten. Dit zijn de kleuren van de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. De drie adidas strepen op de mouwen zijn wit. Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo en de andere borst bevat het clublogo. Boven dit logo staan vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de vier kampioenschappen van de club (1995, 2003, 2004 en 2019). Op het midden van de borst staat hoofdsponsor NISSAN en onder de hals staat het logo van Melco. Aan de onderzijde van het tenue bevindt zich een graphic van een paraplu in de clubkleuren van Yokohama F Marinos met de tekst: ‘’Pride of Tricolore.’’ Op de linkermouw staan de J-League badges en op de achterzijde van het tenue bevinden zich ook nog twee sponsoren. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rode kousen.

Yokohama F Marinos uitshirt 2021

Het Yokohama F Marinos uitshirt 2021 is dit jaar wit en wordt gekenmerkt door de diagonale donkerblauwe strepen. Deze strepen vervagen naar de bovenkant van het voetbalshirt. Het uitshirt is voorzien van een v-hals met daarnaast een subtiele rode lijn. Dit is ook de kleur van een lijntje aan de onderzijde van de mouwen. De drie adidas strepen op de schouders zijn blauw en de logo’s van alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uitenue wordt compleet gemaakt door donkerblauw voetbalbroekje met witte adidas strepen en een rood vlak. De kousen zijn wit met aan de bovenzijde een donkerblauw vlak met daarin witte adidas stripes. Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze voetbalshirts voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Nakagawa, Marcos Junior, Bunmathan en andere spelers.

De nieuwe Yokohama F. Marinos voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Japanse club. Ben je op zoek naar goedkopere t-shirts van de club? Check het exclusief in deze winkel! 

Yokohma F Marinos tenues 2021