Wit Rusland voetbalshirts 2022-2024

De nationale voetbalbond van Wit Rusland en kledingsponsor Errea hebben vandaag de nieuwe tenues van het Wit Russisch voetbalelftal gepresenteerd. In deze tenues speelt het nationale voetbalelftal van Wit Rusland de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. Bovendien draagt het nationale elftal deze voetbalshirts tijdens de Nations League wedstrijden in de periode 2022-2024. Vanaf dit jaar is Errea de kledingsponsor van Wit Rusland. De deal met Errea is onderdeel van het UEFA Kit Assistence Scheme. Dit is een project van de UEFA, waarbij de kleinere voetbalbonden ondersteund worden bij de aankleding van de nationale elftallen. Het contract tussen de UEFA en Errea loopt in ieder geval tot de zomer van 2026.

Wit Rusland thuisshirt 2022-2024

Het Wit Rusland thuisshirt 2022-2024 is bordeaux rood en wordt gekenmerkt door de brede verticale band op het midden van het voetbalshirt. Deze band bevat een speciaal patroon in het mintgroen en lichtblauw. Dit patroon symboliseert de traditie, kunst en cultuur van Wit Rusland. Het patroon is ook verwerkt op de zijkanten van het Wit Rusland tenue en aan de binnenkant van de hals. Het voetbalshirt is uitgerust met een brede, witte V-hals en ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn wit. Op de rechterborst prijkt het logo van Errea in het wit en de andere borst bevat de badge van de nationale voetbalbond, de BFF (Biełaruskaja Fiederacyja Futboła). In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat de naam van het land in het mintgroen: BELARUS. Het broekje en de kousen van het Wit Rusland thuistenue zijn ook bordeaux rood met witte en mintgroene details.

Wit Rusland uitshirt 2022-2024

Het Wit Rusland uitshirt 2022-2024 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is mintgroen met op het midden de verticale banen met het iconische Wit Rusland patroon in het zwart en lichtblauw. Ook dit voetbalshirt bevat een witte diagonale hals in het wit. Bovendien zijn de biesjes wit. De logo's van de voetbalbond en het Italiaanse sportmerk staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor de naam van het land op de achterzijde van het voetbalshirt. Het Wit Rusland uittenue wordt compleet gemaakt door een mintgroen voetbalbroekje met aan de onderkant een zwarte band. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Wit Rusland uitshirt. Zoals alle tenues van Errea zijn de Wit Rusland voetbalshirts 2022-2024 uitgerust met de Ti-energy® technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Wit Rusland voetbalshirts 2022-2024, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lisakovich, Ebong, Klimovich, Yablonski, Skavysh en nog meer spelers.

Wit Rusland voetbalshirt bestellen

De nieuwe Wit Rusland voetbalshirts 2022-2024 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 80,-. In deze winkels vind je ook de voetbalshirts van andere landen die deel uit maken van het UEFA Kit Assistence Scheme (Andorra, Cyprus, Faroer Eilanden, Liechtenstein, Luxemburg, Malta & San Marino). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel het Wit Rusland voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Wit Rusland thuisshirt 2022-2024

Wit Rusland uitshirt 2022-2024

Details Wit Rusland voetbalshirts 2022-2024