4 september 2018

Wit Rusland voetbalshirts 2018-2020

Ook Wit Rusland begint deze week met de wedstrijden in de UEFA Nations League. Het land maakt niet alleen haar debuut in dit nieuwe toernooi van de UEFA, dat doet het ook nog eens in nieuwe tenues. Vandaag werden namelijk de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. Macron is vanaf nu de kledingsponsor van het nationale elftal van ''Belarus.'' Ook de tenues van Wit Rusland zijn namelijk onderdeel van een speciaal door de UEFA en Macron opgezet project, het UEFA Assistance Kit Scheme. Doel hiervan is de kleinere Europese landen te ondersteunen bij de aankleding van het nationale elftal en de andere vertegenwoordigende elftallen. Ook landen als Luxemburg, Andorra, Liechtenstein, Armenië en Cyprus worden door dit project ondersteund. Check hieronder de details van de nieuwe tenues van Wit Rusland voor de periode 2018-2020.

Wit Rusland thuisshirt 2018-2020

Wit Rusland neemt het in de UEFA Nations League op tegen Luxemburg, Moldavië en San Marino. Dat doet het in een opvallend nieuw thuisshirt. Het thuisshirt voor 2018-2019 bevat alle kleuren van de vlag van het land. Het shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de rode en groene details. De bies aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van rood en groen en deze kleuren komen ook weer terug in de henley collar van het nieuwe tenue. De zijkanten van het shirt bevatten een speciale print. Deze reliëf print is geïnspireerd door het reliëf uit de vlag van het land. Op de borst van het shirt staan de logo's van de voetbalbond van het land en kledingsponsor Macron. De trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de mouwen en de binnenkant van de hals bevat de bijnaam van het nationale elftal: # БЕЛЫЯКРЫЛЫ (#whitewings). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de ziijkanten een speciale strip met het reliëf van het land in het rood/wit. De bovenkant van het broekje is uitgerust met een dunne, groene strip. De kousen bevatten ook alle kleuren van de vlag van het land.

Wit Rusland uitshirt 2018-2020

Het nieuwe Wit Rusland uitshirt voor de periode 2018-2020 heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar is rood met groene en witte accenten. De bies bevat deze kleurencombinatie, evenals de polo kraag. De zijkanten van het shirt zijn weer uitgerust met een taping met het reliëf van het land en de logo's van Macron en de nationale voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een rood broekje en de kousen zijn ook rood met groene en witte accenten.

Zoals alle tenues van het Italiaanse sportmerk zijn de shirts van Wit Rusland ook weer uitgerust met de mPerformance technologie voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Hleb, Martynovitsj, Kornilenko, Gordeichu, Filipenko en andere spelers.

Wit Rusland voetbalshirt bestellen

Het nieuwe shirt van het nationale elftal van Belarus kan je vanaf medio oktober bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het thuisshirt en uitshirt is € 80,- voor volwassenen en in deze shops kan je het nieuwe tenue van het elftal laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Wit Rusland tenue altijd in deze winkel!