Wit Rusland voetbalshirts 2020-2022

De nationale voetbalbond van Wit Rusland en kledingsponsor Macron hebben inmiddels de nieuwe Wit Rusland voetbalshirts 2020-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Wit Russische voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, alsook de Nations League wedstrijden. Macron is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor de tenues van Wit Rusland. Sinds 2018 is het Italiaanse sportmerk verbonden aan het zogenaamde UEFA Kit Assistence Scheme. Dit betreft een speciaal project van de UEFA, waarbij de kleinere voetbalbonden ondersteund worden bij de aankleding van het nationale voetbalelftal.

Wit Rusland thuisshirt 2020-2022

Het Wit Rusland thuisshirt 2020-2021 is dit jaar volledig wit met een ronde hals. Het is bijna niet te zijn, maar over het midden van het tenue loopt een verticale band met daarin een graphic patroon verwerkt. Dit betreft een iconisch Wit Russisch patroon. Dit patroon komt ook weer terug in het label aan de binnenkant van de hals. Dit label is een combinatie van rood en wit. De rechterborst bevat het logo van Macron in het rood en dit logo komt ook weer terug op beide mouwen. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Wit Russische voetbalbond, de Beloroesskaja Federatsija Foetbola (BFF). In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van het land verwerkt. Het thuistenue van Wit Rusland wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Wit Rusland uitshirt 2020-2022

Het Wit Rusland uitshirt 2020-2022 is geheel rood en bevat eenzelfde band als het thuisshirt over het midden van het tenue. Deze band is ook weer uitgerust met dezelfde print, welke ook terug komt in het driehoekige label aan de binnenzijde van de hals. Het uittenue van Belarus is uitgerust met een klassieke polokraag en het logo van Macron op de rechterborst en de mouwen is wit. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Zoals alle tenues van Macron zijn ook de Wit Rusland tenues voorzien van de NB Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

De nieuwe Wit Rusland tenues kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van het nationale elftal? Bestel je Wit Rusland merchandising altijd in deze winkel!

Wit Rusland thuisshirt 2020-2022

Wit Rusland uitshirt 2020-2022