10 juli 2016

Wigan Athletic uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Wigan Athletic uitshirt voor 2016-2017 is officieel gelanceerd door de Engelse club en kledingsponsor KAPPA. In dit nieuwe shirt speelt Wigan Athletic de Championship en FA Cup wedstrijden komend seizoen. Wigan is afgelopen seizoen kampioen geworden in de Engelse League One en is daarom komend seizoen weer terug op het tweede niveau van Engeland, de Championship. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe voetbalshirt van de club.

Wigan Athletic uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Wigan Athletic uitshirt bevat twee kleuren. Het nieuwe shirt van de club is overwegend turquoise blauw en bevat onder de borst horizontale banen. Verder bevatten de mouwen een brede zilveren strip. Ook de onderkant van de mouwen worden afgesloten door een zilveren strip. Op de mouwen staan de trademark tekens van Kappa. Het logo van het Italiaanse sportmerk dat sinds 2015-2016 aan de club verbonden is, staat op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van het shirt staat hoofdsponsor INTERSPORT. De sportketen is sinds 2014 de hoofd- en shirtsponsor van de Engelse club. Het nieuwe Wigan Athletic uittenue wordt gecompleteerd door een turquoise voetbalbroekje met zilveren accenten. Deze accenten komen ook terug in de kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Wigan Athletic uitshirt voor 2016-2017, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Grigg, Power en Morsy! Check bovendien het nieuwe Wigan Athletic thuisshirt voor 2016-2017. 

Wigan Athletic voetbalshirt kopen

Het nieuwe Wigan Athletic shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de clubshop van de Engelse club en vanaf juli bijSubside Sports. Wil je het shirt al eerder hebben? Stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen!

Wigan -athletic -uitshirt -2016-2017