30 mei 2016

Wigan Athletic thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Wigan Athletic thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Kappa. In dit nieuwe shirt speelt Wigan de Championship, League Cup en FA Cup wedstrijden in het DW Stadium gedurende komend seizoen. Wigan is afgelopen seizoen kampioen geworden in de Engelse League One en is daarom komend seizoen weer terug op het tweede niveau van Engeland, de Championship. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe voetbalshirt van de club.

Wigan Athletic thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Wigan Athletic thuisshirt wordt gekenmerkt door de blauwe en witte banen over het shirt. Bovendien is het voetbalshirt dit jaar uitgerust met rode accenten. Deze rode accenten komen terug in de ronde hals van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder heeft het shirt overwegend witte mouwen met een brede blauwe strip. De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Kappa. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club en zal dat nog in ieder geval tot 2018 blijven. De trademark tekens van het merk lopen over de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en shirtsponsor INTERSPORT versiert het midden van het voetbalshirt. De sportketen is sinds 2014 hoofdsponsor en zal dit tot het einde van het seizoen zeker blijven doen. De achterkant van het nieuwe shirt van ''The Latics'' is bijna gehele blauw en bevat alleen aan de onderkant de verticale blauwe en witte banen. Aan de bovenkant van het nieuwe shirt staat subsponsor RCL / Roofing Consultants Group. Verder mag Wigan Athletic gedurende 2016-2017 de officiƫle League One kampioensbadges op het shirt dragen. Het nieuwe thuistenue van Wigan Athletic wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de onderkant een rode lijn. Bovendien is het short voorzien van de logo's van de club en Kappa op de pijpen. De zijkanten van het short zijn uitgerust met de trademark tekens van Kappa. De kousen van het nieuwe tenue zijn geheel wit en hebben aan de bovenkant een blauwe band. Ook het trademark teken van het Italiaanse sportmerk is vertegenwoordigd op de kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues van Wigan Athletic, waarin sterren als Grigg, Power en Morsy schitteren gedurende komend seizoen. Check ook het nieuwe Wigan Athletic uitshirt 2016-2017.

Wigan Athletic voetbalshirt kopen

Het nieuwe Wigan Athletic shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de clubshop van de Engelse club en vanaf juli bij Subside Sports. Wil je het shirt al eerder hebben? Stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen!

Wigan -athletic -thuis -shirt -2016-2017