8 juli 2017

Wigan Athletic thuisshirt 2017-2018

Wigan Athletic en Kappa hebben de nieuwe shirts voor 2017-2018 officieel gelanceerd. ''The Latics'' zijn afgelopen seizoen gedegradeerd uit de Championship, dus spelen in dit shirt haar thuiswedstrijden op het derde niveau van Engeland, de League One. Wigan speelt haar thuiswedstrijden in het DW Stadium. Kappa is dit seizoen opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van het thuisshirt. Beide partijen tekenden in 2015 een driejarig contract. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt van de Engelse club.

Het Wigan Athletic thuisshirt voor 2017-2018 heeft een traks design. De body van het shirt is overwegend wit en bevat twee brede verticale banden over het shirt. Bovendien bevat de voorkant van eht shirt drie dunne blauwe pinstripes. De mouwen van het voetbalshirt zijn overwegend blauw en de bies van de mouwen is wit. Verder bevat het voetbalshirt van de club van trainer Paul Cook een ronde hals. Het logo van Kappa prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan in het goud op de mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de in 1932 opgerichte club en INTERSPORT is hoofdsponsor van WIGAN. Het thuistenue van Wigan wordt gecompleteerd door een blauw broekje en blauwe kousen met gouden accenten.

Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Will Grigg, Powell, Power, Morsy, Burn en andere sterspelers. Het shirt is vooralsnog alleen te koop in de clubshop van de Engelse club. Mocht je deze niet kunnen bestellen, stuur ons gerust een e-mail (redactie@voetbalshirts.com) en wij kunnen je hier eventueel bij helpen. Andere shirts voor 2017-2018 scoor je in deze winkel!