19 december 2018

Waarom het Juventus Ronaldo voetbalshirt uitverkocht is

We krijgen er de laatste weken veel vragen over. Het Juventus voetbalshirt is vrijwel overal uitverkocht en het Juventus shirt met de officiële bedrukking van Ronaldo is helemaal lastig te verkrijgen! Laat dit voetbalshirt nu net het perfecte cadeau zijn voor de feestdagen. We zijn op onderzoek gegaan en we geven de reden waarom het bijna ondoenbaar is om het Juventus Ronaldo voetbalshirt te bestellen. Gelukkig zijn er alternatieven en die bespreken we natuurlijk ook!

De reden dat de meeste (online) retailers/winkels geen Ronaldo Juventus voetbalshirts meer op voorraad hebben en deze dus ook niet kunnen verkopen, is vrij simpel. De inkoop van de voetbalshirts door retailers gebeurt vaak al een half jaar voordat de tenues officieel gelanceerd werd. December/januari vorig jaar wisten deze winkels nog niet dat Ronaldo zou transfereren van Real Madrid naar Juventus. Hierdoor konden deze winkels maar lastig inspelen op de toenemende vraag naar Juventus tenues. Er wordt gezegd dat de verkoop van Juventus voetbalshirts met meer dan 1000% is toegenomen door de komst van Ronaldo. Uiteraard hebben de winkels wel hun best gedaan om meer Juventus voetbalshirts en officiƫle Ronaldo bedrukkingen in te kopen, toen de transfer bevestigd werd. Helaas kon adidas de productiecapaciteit niet aan, waardoor er geen niveau voorraad voor de feestdagen klaar was. Er wordt gezegd dat er pas weer voorraad van Juventus Ronaldo shirts is in februari 2019.

Er zijn gelukkig merken die de pijn een beetje kunnen verzachten. Een voorbeeld van zo'n merk is het Engelse t-shirt en hoodie merk Retake. Dit merk heeft gave Juventus t-shirts en capuchontruien uitgebracht met daarin een gave print van CR7 in het voetbalshirt van JUVE. Deze items bevatten veelal ook een print op de rug van de naam en het rugnummer van de Portugees. Deze print is geheel in stijl van de officiƫle Juventus bedrukking, die ''I Bianconeri'' dit seizoen op haar tenues draagt. Deze t-shirts zijn zowel beschikbaar voor heren als voor dames en kan je ook bestellen in kindermaten! Check meer nieuws over deze goedkope Juventus Ronaldo t-shirts en hoodies!

Wil je Ronaldo direct aanmoedigen met een goedkoop t-shirt of een gave hoodie? Bestel deze t-shirts dan direct in deze SHOP!