15 augustus 2018

Goedkoop Juventus Ronaldo t-shirt en hoodie!

De Juventus voetbalshirts zijn momenteel super populair en dat kan niet los gezien worden van de transfer van Ronaldo naar de recordkampioen van Italië. In sommige shops zijn de nieuwe Juventus tenues voor 2018-2019 in alle maten zelfs al uitverkocht! De nieuwe Juventus shirts met de officiële bedrukking van Ronaldo (7) gaan als zoete broodjes over de toonbank! Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief om Ronaldo en Juventus aan te moedigen dit seizoen? Die is er namelijk! Check het hieronder!

Het Engelse t-shirt merk Retake heeft namelijk een speciaal ''Welcome To Juventus'' Ronaldo t-shirt gelanceerd. Deze t-shirts bevatten een print met daarop in het Italiaanse de tekst: ''BENVENUTO ALLA JUVE!'' Dit betekent ''Welkom bij Juventus.'' Op de voorkant van deze t-shirts staat een juichende Ronaldo in het shirt van de Italiaanse kampioen en de achterkant van de t-shirts is uitgerust met de naam en het nummer van de Portugese sterspeler. Ronaldo heeft bij Juventus weer nummer 7. Dit nummer had de vijfvoudig Ballon D'Or winnaar ook al bij zijn eerdere clubs Manchester United en Real Madrid. De print van de naam en het nummer op de Ronaldo t-shirts zijn in stijl van de officiële en originele bedrukking, die de spelers ook op het voetbalshirt van Juventus dragen dit seizoen! Het t-shirt is er in twee verschillende kleuren, namelijk de clubkleuren van ''I Bianconeri.'' Het t-shirt kan je zowel in het wit als het zwart bestellen. Bovendien heeft het merk hoodies met de ''Welcome To Juventus'''print uitgerbacht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Ronaldo Juventus t-shirts of check ons blog over het Juventus voetbalshirt van Ronaldo! Het merk Retake heeft overigens meer dan 1000 designs van clubs en spelers op voorraad! Check hieronder ook waar je deze kunt kopen!

Goedkoop Ronaldo t-shirt bestellen

Het nieuwe Ronaldo Welcome to Juventus t-shirt kan je zowel voor kinderen als volwassenen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140,152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het witte t-shirt heeft een prijs van € 29,95 en het zwarte t-shirt is € 32,95! Wil je andere Juventus producten bestellen? Check ook het overzicht met beschikbare Juve producten hiernaast of hieronder!

Bestel het Welcome To Juventus t-shirt exclusief in deze WINKEL!