11 juli 2018

Het Juventus Ronaldo voetbalshirt en tenue

Vandaag werd het nieuws naar buiten gebracht! Vanaf 2018-2019 speelt Ronaldo officieel in het voetbalshirt van Juventus. Na negen jaar bij Real Madrid gespeeld te hebben en vele prijzen gewonnen te hebben met Real Madrd (onder andere vier keer de Champions League, twee kampioenschappen, drie wereldbekers en twee bekers), heeft Cristiano Ronaldo de overstap naar Juventus gemaakt. Bij Real scoorde de speler 451 doelpunten in 438 wedstrijden, won hij bovendien vier keer de Ballon D'Or en drie keer de Gouden Schoen. Bij ''I Bianconeri'' tekende de Portugese sterspeler een contract voor vier seizoenen. Bij Juventus krijgt CR7 hetzelfde rugnummer als hij bij Real Madrid had, namelijk nummer zeven. Met dit rugnummer speelde de Colombiaan Juan Cuadrado tijdens 2018-2019. Check hieronder meer over het rugnummer en het Juventus shirt van Cristiano Ronaldo.

Juventus shirt met bedrukking Ronaldo (7)

Ronaldo heeft al meer dan vijftien seizoenen rugnummer 7. Nadat de sterspeler van Sporting Lissabon naar Manchester United in 2003 transfereerde, kreeg de Portugese sterspeler nummer 7 als rugnummer. Bij Man United is dit een legendarisch nummer. Onder andere sterren als George Best, Cantona en Beckham hadden dit nummer bij Manchester United. Toen Ronaldo in 2009 de overstap maakte naar Real Madrid werd nummer zeven ook direct zijn rugnummer en dit is dus nu ook het geval bij Juventus. Bij Sporting Lissabon had de Portugese ster overigens nummer 28.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Juventus shirt met de bedrukking van Ronaldo op de achterkant. Dit betreft een afbeelding van het thuisshirt van 2018-2019 met de bedrukking van CR7. Dit betreft de officiële en originele bedrukking die de spelers van Juventus ook dit seizoen op het shirt en tenue dragen. Dit is dezelfde printing als de spelers van Juventus op het shirt dragen dit seizoen. Check hieronder nog meer over de prijs van het shirt en waar je het nieuwste tenue van Ronaldo kunt bestellen.

Juventus shirt met officiële Ronaldo bedrukking bestellen

Het nieuwe Juventus Ronaldo shirt kan je per direct bestellen in de onderstaande webwinkels. Dit shirt kan je direct bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor kinderen is inclusief officiële bedrukking van Ronaldo € 84,95 en de prijs van het shirt van Ronaldo voor volwassenen is € 104,95. Wil je andere Juventus producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Juventus Ronaldo voetbalshirt in de ADIDAS SHOP

of deze SHOP 

of deze officiële SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)