29 november 2016

Voetbalshirt Duits dameselftal 2017-2018

Het nieuwe voetbalshirt van het nationale dameselftal van Duitsland voor 2017 is deze week officieel gelanceerd door de Duitse voetbalbond en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe shirt speelt het Duits vrouwenvoetbalelftal onder andere de wedstrijden tijdens het EK van 2017 voor vrouwen. Dit toernooi vindt van 16 juli tot 6 augustus plaats in Nederland. Het vrouwenelftal van Duitsland is ingedeeld in poule B met Italië, Rusland en Zweden. Het dameselftal van Duitsland speelt bovendien in dit shirt tijdens oefenwedstrijden en andere kwalificatiewedstrijden gedurende 2017-2018. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt van de dames van Duitsland.

Voetbalshirt en tenue Duits vrouwenelftal 2017-2018

Het nieuwe shirt van de dames van Duitsland is in tegenstelling tot het Duitsland Confederations Cup voetbalshirt voor 2017 niet wit, maar crème kleurig of effen wit (off white). Verder wordt het shirt gekenmerkt door de klassieke polo kraag en staan de drie strepen van kledingsponsor Adidas op de zijkanten van het voetbalshirt. De rechter borst bevat het logo van de kledingsponsor, die al sinds de jaren '50 de tenues en trainingskleding van het nationale elftal verzorgt. De andere borst bevat het logo van de Deutscher Fussballbund. Boven dit logo prijken twee zwarte sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's in 2003 en 2007. Het WK in 2003 vond plaats in de Verenigde Staten en in 2007 in China. Beide WK's werden door het elftal gewonnen. Het nieuwe tenue van Duitsland wordt gecompleteerd door een crème wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte Adidas strepen. Bovendien staan op de shorts de logo's van de DFB en Adidas. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue van het nationale dameselftal van Duitsland. Het nieuwe shirt en tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Bartusiak, Mittag, Sasic, Popp, Behringer, Goessling, Krahn en nog meer dames.

Zoals alle tenues van Adidas zijn de shirts en tenues van het nationale vrouwenelftal van Adidas uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie.

Duitsland dames shirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van het vrouwenelftal van Duitsland kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze shops kan je het shirt van Duitsland ook laten voorzien van een eigen naam en nummer! Wil je andere producten van Duitsland kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe dames shirt van Duitsland in deze Adidas SHOP!

Duitsland -dames -shirt -2017-2018
Duitsland -dames -voetbalshirt -2017