De voetbalshirt van het jaar verkiezing is weer gestart. Dit jaar vindt de verkiezing alweer voor de 4e maal plaats. Ook dit jaar heeft de deskundige jury weer een fantastische selectie samen weten te stellen. Aan de stemmers de keuze om 1 van deze 25 shirts te kiezen als het voetbalshirt van 2013! Vorige edities werden gewonnen door België, Internazionale en Juventus! Wie gaat er dit jaar met de prijs vandoor? Niet alleen de clubs gaan er deze editie met de prijs vandoor. Ook alle stemmers maken kans op schitterende voetbalprijzen! De verkiezing wordt weer georganiseerd in samenwerking met partners Subside Sports, Sportus.nl, Voetbalshirts.com, Voetbalreizen.com, Voetbalpings en NR10.be.

Zo maak je als stemmer kans op een voetbalreis naar keuze t.w.v. €500,-! Daarnaast maak je als stemmer kans op een cadeaubon t.w.v. €250,- te besteden bij Subside Sports. Met deze bon kan jij jouw favoriete voetbalshirt bestellen! De 3e prijs is een cadeaubon t.w.v. €100,- te besteden bij Sportus.nl. Verder maak je nog eens kans op 5 fantastische prijzen. Er is zelfs al een prijs voor iedereen die een stem uitbrengt. Kortom: Stemmen is nog nooit zo leuk geweest! Het prijzenaanbod is nog nooit zo uitgebreid geweest.

De verkiezing van 2012 was een enorm groot succes. Het was uiteindelijk het Belgie uitshirt dat er met de prijs vandoor ging. En dit terwijl het Paris Saint-Germain heel lang uitzicht had op de eerste plek. De Belgische voetbalbond was enorm blij met winnen van deze prijs en organiseerde zelfs een officiele persconferentie om de prijs in acht te nemen, waarbij ook bondscoach Wilmots aanwezig was.

Voetbalshirt Van Het Jaar 2012

De 25 tellende samenstelling bevat deze editie weer een aantal bezienswaardige items. De verschillende kledingsleveranciers hebben afgelopen zomer uitstekend hun best gedaan om prachtige shirts op de markt te brengen. Vele shirts scoren enkel niet alleen hoog om hun uiterlijk. Achter vele shirts schuilt ook een fantastisch verhaal. Een van de genomineerde shirts die aan deze voorwaarden voldoet is het Manchester United uitshirt. Dit Manchester United uitshirt is in het bezit van een blauw-zwart geblokte print. Uniek, want deze print wordt de Gingham print genoemd. Deze print is afkomstig uit de wereldberoemde fabriek die in Manchester gehuisvestigd is. Het patroon van de blokjes over het shirt representeert de cultuur van de stad Manchester en staat tevens symbool voor deze stad. Een shirt dat ook hoog scoort op uniekheid is het Celtic thuisshirt. Elke groene streep die op de voorzijde van het shirt voorkomt verwijst naar een legendarische nummer 7 die bij Celtic heeft geschitterd. De shirts van Paris Saint-Germain en FC Barcelona zijn ook weer genomineerd en lijken niet meer weg te slaan uit de top-25. Ben jij nieuwsgierig naar de overige 21 genomineerden? Kijk snel op http://www.voetbalshirtvanhetjaar.com en breng direct jouw stem uit! Ook de Nederlandse shirts van Ajax en Feyenoord zijn genomineerd. Stem jouw favoriete shirt naar de overwinning!

Stem hier en check hieronder de officiele aftermovie van 2012!