16 april 2012

Uitgelekt: Nederlands Elftal thuisshirt 2012/2013

Hoewel de titel van deze blog is, dat het Nederlands Elftal Euro 2012 thuisshirt is uitgelekt, is het nieuwe shirt van Nederland vandaag (16 April 2012) officieel bekend gemaakt door Nike en de KNVB. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het Nederlands Elftal de oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2012 en de thuiswedstrijden tijdens Euro 2012. Daarnaast speelt het Nederlands Elftal een deel van de kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014 in dit shirt.

Eerder lekte het Nederlands Elftal thuisshirt al uit via verschillende bronnen. Het uitgelekte shirt bleek ook daadwerkelijk het nieuwe Nederlands Elftal shirt 2012/2013 te worden. Dit Nederlands Elftal shirt is uiteraard weer oranje en wordt gekenmerkt door de twee donkerder diagonale oranje vlakken ter hoogte van de linker borst en de rechter onderkant van het Nederland voetbalshirt. De onderkant van het shirt is zwart, evenals de onderkant van de mouwen. De linkerborst is voorzien van het logo van de KNVB en de rechterborst bevat het logo van teamkledingsponsor Nike. In de binnenkant van de kraag staat ''De Nieuwe Meesters''. Dit verwijst naar de creativiteit en ambachten van de bekende Nederlandse kunstenaars uit de zeventiende eeuw, zoals Rembrandt en Vermeer.

Het Nederlands Elftal thuisshirt wordt gecompleteerd door een oranje voetbalbroekje met daarop het logo van Nike en de KNVB. De kousen van het thuistenue zijn geheel oranje en zijn voorzien van een zwarte Nike swoosh. Uiteraard zijn de nieuwe voetbalshirts van het Nederlands Elftal weer gemaakt van gerecylced plastic en zijn de shirts uitgerust met het Nike Dri-Fit syteem.


Check hieronder de foto's van het nieuwe Nederlands Elfal Euro 2012 thuisshirt. Deze kan je vanaf nu kopen in de voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Nederlands Elftal uitshirts, trainingsshirts, trainingspakken, retro shirts en andere Nederland merchandising. Officiële bedrukking is mogelijk!

Koop het hier!


Update
Inmiddels is er een nieuw Nederlands Elftal uitshirt uitgelekt. In dit uitshirt speelt het Nederlands Elftal de uitwedstrijden vanaf februari 2013 tot en met het WK van 2014. Dit shirt is overwegend wit met blauwe en rode accenten en kan je via deze link vinden.

Nederlands Elftal thuisshirts 2012

Nederlands Elftal voetbalshirts 2012-2013