Het nieuwe uitshirt van Tsjechie is officieel bekend gemaakt door de Tsjechische voetbalbond en teamkledingsponsor PUMA. In dit voetbalshirt speelt Tsjechie de uitwedstrijden tijdens Euro 2012 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014 op vreemde bodem. Tijdens Euro 2012 is Tsjechie ingedeeld in poule A en strijdt het met Griekenland, Rusland en Polen om een plaats in de kwartfinales van Euro 2012.

Het nieuwe Tsjechie uitshirt 2012-2013 is overwegend wit en heeft een vrij simpel design. Het shirt wordt verder gekenmerkt door de dunne verticale strepen over shirt. De onderkant van de mouwen zijn blauw en de kraag is rond en rood. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van PUMA in het rood en de linkerborst het logo van de Tsjechische voetbalbond. Op de achterkant van het Tsjechie voetbalshirt staat de naam van het land: Czech Republic. Het nieuwe Tsjechie uittenue wordt gecompleteerd door een wit short en witte kousen met een blauwe baan. In dit voetbalshirt schitteren sterren als Baros en Rosicky.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Tsjechie voetbalshirt 2012-2013. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals het nieuwe Euro 2012 thuisshirt en andere Tsjechie merchandising.

Koop het hier!

Tsjechie uitshirt 2012-2013

 

Tsjechie Euro 2012 uitshirt