Het nieuwe Tsjechie thuisshirt 2012/2013 is door Tsjechie en teamkledingsponsor PUMA officieel bekend gemaakt. In dit voetbalshirt speelt Tsjechie de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014. Ook speelt Tsjechie tijdens het EK 2012 in dit voetbalshirt indien het de tweestrijd tegen Montenegro in november 2011 overleeft.

Het Tsjechië voetbalshirt is traditioneel rood en wordt dit jaar gekenmerkt door een het rood geblokte design over de borst. Dit blok over de borst loopt diagonaal af. Tevens bevat de linkerborst een blauw verticaal vlak, waarin het logo van de Tsjechische voetbalbond FACA (Fotbalová Sociace Ceske Republiky) staat. De andere borst van het Tsjechie voetbalshirt bevat het logo van teamkledingsponsor PUMA. Dit logo staat overigens ook op beide mouwen. Onder de oksels is het shirt ook wit. Het Tsjechië tenue 2012/2013 wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met blauwe en witte details. De kousen, welke bij dit Tsjechië tenue horen, zijn bovendien overwegend rood en bevatten een blauw vlak op het midden.


Check hieronder de foto's van de officiële presentatie van de Tsjechië voetbalshirts. Het Tsjechie voetbalshirt kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Daar kan je het shirt ook laten bedrukken met de officiële Tsjechië bedrukking van sterspelers als Rosicky, Baros en Plasil.

Koop het hier!

 

Tsjechie voetbalshirts 2012/2013

 

Tsjechie thuisshirt 2012/2013