13 januari 2022

Tokyo FC voetbalshirts 2022

De Japanse voetbalclub Tokyo FC en kledingsponsor New Balance hebben deze week de nieuwe Tokyo FC voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Japanse club de J-League en bekerwedstrijden in 2022. Sinds begin 2021 is New Balance de kledingsponsor van Football Club Tokyo en ook dit jaar is het Amerikaanse sportmerk, dat ook kledingsponsor is van clubs als AS Roma en FC Porto, weer verantwoordelijk voor de collectie van de club.

Tokyo FC thuisshirt 2022

Het Tokyo FC thuisshirt 2022 heeft het gebruikelijke design. De voorkant van het tenue bevat drie brede verticale blauwe banen met daartussen twee verticale rode banen. De mouwen zijn ook overwegend blauw en bevatten aan de onderkant rode, golvende biesjes. Het thuistenue is bovendien uitgerust met een gouden V-hals. De rechterborst bevat het logo van New Balance en de linkerborst de badge van de club. Hoofdsponsor red versiert het midden van het voetbalshirt, Tokyo Gas staat boven het clublogo en de linkermouw bevat het logo van Mitsurf & Co. De binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hier is het motto van de club verwerkt: ''You'll never walk alone.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/rode kousen.

Tokyo FC uitshirt 2022

De basiskleur van het New Balance Tokyo FC uitshirt 2022 is wit en ook in dit tenue komen de clubkleuren terug. Het tenue is namelijk uitgerust met een design van dunne horizontale lijnen, waarin de kleuren blauw en rood telkens afwisselen. Verder is dit tenue afgewerkt met zwarte accenten. De V-hals en de biesjes zijn zwart. In de biesjes is het New Balance trademark teken verwerkt. Dit teken is afgeleid van de letter N van het merk. De logo's van de sponsors en de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor het detail aan de binnenzijde van de kraag. Het broekje en de kousen van het uittenue zijn wit met subtiele rode en blauwe accenten. Zoals alle New Balance tenues zijn ook de Tokyo FC tenues uitgerust met de NBDry technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling en ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Tokyo FC voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Weverson, Nagatomo, Uvini, Tagawa, Ogawa, Oumari, Morshige, Konno en nog meer spelers. Ben je op zoek naar een voetbalshirt van een Japanse club? Check het altijd in deze SHOP! 

Tokyo FC thuisshirt 2022

Tokyo FC uitshirt 2022