8 januari 2021

FC Tokyo voetbalshirts 2021

De Japanse voetbalclub Tokyo FC en de nieuwe kledingsponsor New Balance hebben vandaag de nieuwe Tokyo FC voetbalshirts 2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Japanse J-League en bekerwedstrijden in 2021. In december tekenden Tokyo FC en New Balance een samenwerkingsverband voor meerdere seizoenen. Dit betekent direct ook dat de club afscheid heeft genomen van Umbro. Tokyo FC speelt haar thuiswedstrijden in het Ajinomoto Stadium Chōfu.

Tokyo FC thuisshirt 2021

Het Tokyo FC thuisshirt 2021 van New Balance heeft een vrij standaard design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale rode en blauwe banen. In deze banen is wel een all-over print van gepixelde blokken verwerkt. Verder bevat het Tokyo FC tenue een V-hals met een blauwe rand en zijn ook de mouwen blauw. De onderkant van de mouwen bevatten nog een rood vlak met daarin flitsende strepen. Dit detail is geïnspireerd door het logo van de kledingsponsor. Op de rechterborst prijkt het New Balance logo en de linkerborst bevat het logo van de club. Op het midden van het tenue prijkt sponsor XFLAG en boven het logo staat sponsor Tokyo Gas. Een speciaal detail bevindt zich aan de binnenkant van het tenue, ter hoogte van de badge van de club. Hier is namelijk de leus van de club verwerkt: ''You'll Never Walk Alone.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en rode kousen met net onder het midden een blauwe band met daarin het logo van New Balance.

Tokyo FC uitshirt 2021

Het design van het nieuwe Tokyo FC uitshirt 2021 is geïnspireerd door de thuishaven van de club, het Ajinomoto Stadium. Het uitshirt is namelijk wit en wordt gekenmerkt door de flitsende dunne, lichtblauwe en rode, verticale pinstripes over de body van het voetbalshirt. Ter hoogte van het midden van het tenue is er een vervagend effect in de strepen verwerkt. De mouwen zijn wit en de logo's van alle sponsoren op het voetbalshirt zijn zwart. Bovendien bevat het Tokyo FC uitshirt 2021 een V-hals. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Tokyo FC voetbalshirts, welke gedragen worden door spelers als Leandro, Oumari, Adaílton dos Santos en nog meer spelers.

Ben je op zoek naar een voetbalshirt van een Japanse club? Check het altijd in deze SHOP! 

FC Tokyo thuisshirt 2021

Tokyo thuisshirt 2021