1 november 2016

Tokyo FC voetbalshirt 2017

Tokyo FC en Umbro hebben het nieuwe thuisshirt voor 2016-2017 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Tokyo FC de wedstrijden in de Japanse J League gedurende het seizoen 2017. Thuishaven van de club is het Ajinomoto Stadion in de gelijknamige stad. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt.

Het nieuwe Tokyo FC voetbalshirt voor 2017 wordt gekenmerkt door de blauwe verticale rode en witte banen over het shirt. De rechterkant van het shirt bevat bredere blauwe banen, terwijl de linkerkant van het shirt bredere rode banen bevat. Dit design komt ook terug in de mouwen. De mouwen zijn aan de bovenkant blauw en bevatten vanaf het midden rode banen, welke naar de onderkant breder worden. Verder bevat het shirt een kleine v-hals met zowel blauwe als rode accenten. Het logo van de club prijkt op de linker borst, terwijl de andere borst is uitgerust met het logo van het Engelse voetbalmerk Umbro. De dubbele diamant van het sportmerk komt ook terug op de mouwen. Hoofdsponsor T Life Val versert het midden van het shirt, terwijl op de achterkant het logo van subsponsor Mitsubishi staat. Check hieronder de foto's van het nieuwe Tokyo FC voetbalshirt van Umbro.

Dit shirt is vooralsnog alleen te koop in de online shop van van de club. Andere voetbalshirts voor 2016-2017 scoor je in deze shop!

Tokyo -fc -shirt -2017
Tokyo -fc -voetbalshirt -2016-2017