Dit zijn de FC Tokyo voetbalshirts 2024

De Japanse voetbalclub FC Tokyo en kledingsponsor New Balance hebben deze week de nieuwe Tokyo FC voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de J-League en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de Football Club Tokyo op de elfde plaats in de nationale competitie. Ook dit jaar is New Balance de producent van de tenues. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2021.

FC Tokyo thuisshirt 2024

Het Tokyo FC thuisshirt 2024 bevat verticale blauwe en rode banen. In deze banen is een creatieve print verwerkt, die de stad Tokyo vanuit de lucht symboliseert. De v-hals en de mouwen zijn ook in stijl van de clubkleuren. De rechterborst bevat het logo van New Balance, de linkerborst het clublogo en op het tenue staan ook de logo’s van Tokyo GA, Misui&Co, MIXI en Mitsubishi Corporation. De binnenkant van de hals is uitgerust met het motto van de club: ‘’You’ll Never Walk Alone’’. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe sokken met een diagonale rode band.

FC Tokyo uitshirt 2024

Het Tokyo FC uitshirt 2024 is wit en bevat ook een all-over print van geometrische vormen, waarin vingerafdrukken zijn verwerkt. Dit patroon verwijst naar de complexiteit en de het uiterlijk van de metropool Tokyo. De v-hals is een combinatie van zwart en wit. Op de mouwen bevindt zich een diagonale band. Alle sponsorlogo’s op het uittenue zijn zwart. Alle logo’s en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en witte sokken met contrasterende accenten.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: NBDry, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De FC Tokyo voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van Japanse voetbalclubs? Check het dan in de onderstaande fanshop!

Dit zijn de FC Tokyo voetbalshirts 2024
Dit zijn de FC Tokyo voetbalshirts 2024
Dit zijn de FC Tokyo voetbalshirts 2024
Dit zijn de FC Tokyo voetbalshirts 2024