7 augustus 2015

SV Darmstadt voetbalshirts 2015-2016

Ook de voetbalshirts van de Duitse club SV Darmstadt voor 2015-2016 zijn inmiddels officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor JAKO en de kersverse Bundesliga club. In dit voetbalshirt speelt SV Darmstadt de wedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2015-2016. SV Darmstadt is afgelopen seizoen als tweede geëindigd in de 2. Bundesliga waardoor het komend seizoen op het hoogste niveau van Duitsland acteert. Het Duitse sportmerk JAKO is vanaf dit seizoen tot in ieder geval 2018 kledingsponsor van de Duitse club. SV Darmstadt speelt haar thuiswedstrijden in het Stadion am Böllenfalltor en de club heeft tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt gepresenteerd. We bespreken beide nieuwe voetbalshirts van de kersverse Bundesliga club.

SV Darmstadt thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe SV Darmstadt 98 thuisshirt is overwegend blauw en bevat een aantal blauw/wit gespreepte accenten. Deze komen terug aan de onderkant van de mouwen en in de kraag van het shirt. Verder is het nieuwe shirt van SV Darmstadt 98 uitgerust met een v-hals. De rechter borst bevat het logo van JAKO en de andere borst bevat het logo van de club. Verder wordt het nieuwe SV Darmstadt thuisshirt gekenmerkt door het watermerk van het logo, welke een fleur-de-lis/ Franse lelie is, over het voetbalshirt. De achterkant van het shirt bevat zowel de naam van de club als het embleem van de stad Darmstadt. Hoofdsponsor Software versiert het midden van het voetbalshirt. Het nieuwe SV Darmstadt 98 thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en overwegend witte kousen.

SV Darmstadt uitshirt 2015-2016

Het nieuwe SV Darmstadt uitshirt voor 2015-2016 heeft een vrij simpel design. Dit shirt is geheel wit en bevat een blauwe ronde hals. De logo's van de club, JAKO en hoofdsponsor Software staan op dezelfde plek als op het SV Darmstadt thuisshirt. Ook bevat het uitshirt het embleem van de stad en de naam van de club op de achterkant van het shirt. Het nieuwe SV Darmstadt uittenue voor 2015-2016 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Op beide items staan uitingen van de Duitse kledingsponsor en de club. Check hieronder de foto's van de nieuwe SV Darmstadt voetbalshirts waarin sterren als Stark, Sailer en Sulu.

De nieuwe voetbalshirts van SV Darmstadt 98 kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Unistportstore in volwassen maten!

Deel hieronder je mening over de nieuwe SV Darmstadt voetbalshirts!

Darmstadt -thuisshirt -2015-2016
Darmstadt -uitshirt -2015-2016