Het nieuwe SV Darmstadt 98 shirt thuis 2016-2017 is officieel gelanceerd door de Duitse voetbalclub en kledingsponsor Jako. Het nieuwe Darmstadt tenue werd al aan de fans gepresenteerd tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Borussia Mönchengladbach. In dit thuisshirt zullen de spelers van Darmstadt ook dit jaar weer schitteren in de hoogste divisie van Duitsland. In 2015 promoveerde de club naar de Bundesliga en door een veertiende plaats mag de club uit de deelstaat Hessen ook komend jaar weer uitkomen in de Bundesliga.

SV Darmstadt shirt en tenue 2016-2017

Het Darmstadt thuisshirt 2016-2017 heeft een unieke uitstraling. Het Darmstadt shirt ziet er ongewoon uit. Dit komt doordat het voetbalshirt niet de traditionele tweede kleur wit heeft. Het Darmstadt 2016-2017 thuisshirt is geheel blauw met zwarte details. Over de voor- en achterkant van het shirt is een helling-print aangebracht. Deze lijnen hebben een hoek van 18 en 98 graden, een slimme knipoog naar het oprichtsjaar van Darmstadt 1898. Een ander leuk detail op het Darmstadt thuis shirt is de motto "Wir Lillien. Aus Tradition anders" (Wij lelies. Tradioneel anders) aan de binnenkant van de nek. Op de rug in de nek staat ook de tekst Lilien in het wit. Op de rechterborst de naam van kledingsponsor Jako en op de linkerborst het logo van SV Darmstadt 98. Op de schouders het logo van Jako. Midden op de borst is er plaats voor hoofdsponsor Software AG. De kraag en de biesjes zijn in het zwart. Op de achterkant staat onder Lelien de naam van de Duitse club: SV Darmstadt 98. Het tenue van de Duitse club wordt gecompleteerd door een blauw short en blauwe kousen met zwarte details. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue waarin sterren als Sailer, Sulu en Wagner zullen schitteren gedurende 2016-2017.

SV Darmstadt 98 voetbalshirt kopen

Het nieuwe Darmstadt voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de officiële shop van SV Darmstadt 98. En de Darmstadt voetbalshirts kan je vanaf medio juni/juli kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.


Sv -darmstadt -98-shirt -thuis -2016-2017