16 juli 2017

SV Darmstadt 98 thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van de 2.Bundesliga club Darmstadt is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor JAKO. In dit nieuwe shirt speelt Darmstadt de 2.Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in het Stadion am Böllenfalltor gedurende 2017-2018. De Duitse club eindigde afgelopen seizoen op de laatste plaats in de Bundesliga, waardoor het degradeerde naar het tweede niveau van Duitsland. JAKO is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de club. Beide partijen hebben sinds 2015 een partnership. Check hieronder de details van het nieuwe shirt.

SV Darmstadt thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Darmstadt voetbalshirt is blauw met witte accenten. De witte accenten komen vooral terug in de ronde hals met knopen en een band rondom de oksels. Verder bevat het shirt ter hoogte van de linker borst een watermerk van het logo van de club. Dit logo prijkt bovendien op dezelfde borst in het wit. Kledingsponsor JAKO versiert de rechter borst en de trademark tekens van het Duitse sportmerk zijn te vinden op de schouders en mouwen. Sponsor SOFTWARE staat op het midden van het nieuwe tenue. Het thuistenue van Darmstadt wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met witte accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe Darmstadt tenue!

Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Sulu, Altintop, Sirigu, Grosskreutz en andere spelers.

SV Darmstadt voetbalshirt kopen

De nieuwe Darmstadt tenues van JAKO kan je vanaf augustus kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is € 79,95. In deze shop kan je het nieuwe SV Darmstadt 98 shirt ook laten bedrukken met een eigen nummer. Check bovendien andere voetbalshirts van Bundesliga en 2.Bundesliga clubs! Directe levering!

Koop het nieuwe Darmstadt shirt in DEZE SHOP!