Ook de Suriname voetbalshirts voor de komende seizoenen 2011-2012 zijn officieel bekend gemaakt door de nieuwe teamkledinsponsor KELME. Het merk heeft daarmee het stokje overgenomen van COPA en verzorgt de kleding de komende vier jaar. Het thuisshirt van Suriname is wit en heeft groene mouwen. Verder wordt het shirt gekenmerkt door een rode golvende baan ter hoogte van de borst. In deze baan staat op de rechterborst het logo van KELME (de bekende hondenklauw) en op de andere borst het logo van de Surinaamse voetbalbond (SVB). Daarboven staat een gouden ster. De rode brede baan wordt geflankeerd door twee golvende groene banen, waardoor het geheel op een wapperende vlag lijkt. De kraag van het shirt is rond en groen.

De broekjes, die bij het Suriname thuistenue 2011-2012 horen zijn groen met een deels witte onderkant. De kousen zijn geheel wit en bevatten aan de bovenkant het log van KELME.

 

Het Suriname uitshirt 2011/2012 wordt rood met witte mouwen en een witte kraag. Op de mouwen staat het logo van KELME, evenals op de rechterborst. Op de andere borst staat het logo van de Surinaamse voetbalbond. Het broekje, dat bij het Suriname uittenue hoort, is geheel wit. Check hieronder de foto's van het Suriname thuis- en uitshirt 2011/2012. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!