26 augustus 2016

Uruguay sluit contract met Nike

Het nationale voetbalelftal van Uruguay speelt vanaf 1 januari 2017 in voetbalshirts en trainingskleding van het Amerikaanse Nike. Een meerderheid van de Asociación Uruguaya de Fútbol (afkorting: AUF) stemde voor een sponsorovereenkomst met Nike. Officieel mag de voetbalbond van Uruguay pas vanaf 1 januari 2017 op zoek naar een nieuwe kledingsponsor. Dit betekent dat het contract nog getekend dient te worden.

Sponsorovereenkomst AUF met Nike

Geruchten doen te ronde dat Nike een vijfmaal zo hoog bedrag heeft geboden dan dat Puma heeft gedaan. Puma betaald op dit moment 5 miljoen dollar voor 7 jaar. Met de 7-jarige verbintenis lijkt Nike zo'n 24 miljoen dollar te gaan verdienen. Saillant detail is dat de clubs uit Uruguay mogelijk een som gaan verdienen aan deze inkomsten. Dit lijkt alleen te gaan om clubs die hebben gestemd.

Uruguay voetbalshirt kopen

De Uruguay voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor KIDS is € 70,- en voor volwassenen € 80,-. In deze shops kan je het shirt ook laten bedrukken met de officiële Puma printing van jouw favoriete speler. Dit betreft dezelfde bedrukking die de spelers van het elftal ook op het shirt dragen en bestaat uit een borstnummer, rugnummer en de naam. Wil je goedkopere Uruguay t-shirts, retro shirts of trainingskleding kopen? Of de prijzen van de producten vergelijken? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending.

Koop het nieuwste Uruguay voetbalshirt altijd in de officiële Uruguay shop

Uruguay Voetbalshirts