Sparta Praag voetbalshirts 2021-2022

Sparta Praag heeft in samenwerking met adidas de nieuwe Sparta Praag voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit de Tsjechische hoofdstad de wedstrijden in de Tsjechische Fortuna Liga, de beker en in Europa gedurende 2021-2022. Vanaf dit seizoen is adidas de kledingsponsor van Sparta Praag. Het Duitse sportmerk neemt het stokje over van Nike, dat sinds 1995 de tenues van Athletic Club Sparta Praha verzorgde.

Sparta Praag thuisshirt 2021-2022

Het adidas Sparta Praag thuisshirt 2021-2022 heeft een vrij eenvoudig design. Het thuisshirt is zoals altijd donker rood met witte accenten. De brede V-hals is wit en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de schouders. De band aan de onderkant van de mouwen is ook voor de helft wit. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas en de linkerborst bevat de badge van de club, inclusief drie sterren. Deze drie sterren verwijzen naar de kampioenschappen van de club. Het logo van Sparta Praag op het tenue betreft een gemoderniseerd logo, dat tegelijkertijd met de bekendmaking van de nieuwe tenues werd geïntroduceerd. Sinds 2019 is Tipsport de hoofdsponsor van de club en ook dit seizoen staat het logo in het wit op het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van eht tenue is de naam van de club verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met donker rode adidas strepen en de kousen van het thuistenue zijn zwart.

Sparta Praag uitshirt 2021-2022

Het adidas Sparta Praag uitshirt 2021-2022 heeft dit jaar vrijwel hetzelfde template als het uitshirt, maar dan zijn de kleuren omgedraaid. Het uitshirt is wit met donker rode accenten in de V-hals, de adidas strepen op de mouwen en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo's op het uittenue zijn donker rood. Op het midden van het uittenue staan het logo van Telekom en Tipsport. Tijdens de wedstrijden in Europa draagt Sparta Praag namelijk het logo van Telekom op de tenues. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donker rood broekje met witte adidas strepen. De kousen van het uittenue zijn overwegend wit.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Sparta Praag tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien zorgt het voor ventilatie. 

De nieuwe Sparta Praag voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere Sparta Praag merchandising? Check het dan in deze fanshop! 

Sparta Praag thuisshirt 2021-2022

Sparta Praag uitshirt 2021-2022

Sparta Praag uitshirt 2021-2022

Logo op Sparta Praag voetbalshirts