22 juli 2016

Sparta Praag voetbalshirts 2016-2017

Het nieuwe Sparta Praag uitshirt voor het seizoen 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de club uit Tsjechië. Het thuisshirt welke gedragen wordt in het seizoen 2016-2017 is hetzelfde shirt als vorig seizoen. In deze voetbalshirts speelt Sparta Praag de wedstrijden in de Gambrinus liga van Tsjechië en in (de voorronde van) de Champions League gedurende het komende seizoen. Sparta Praag is het afgelopen seizoen tweede geworden achter Viktoria Pilsen, waardoor het in de 3e voorronde van de Champions League uitkomt. Thuiswedstrijden zullen worden gespeeld in de Generali Arena in de stad Praag. Kledingsponsor Nike is al sinds 1995 verantwoordelijk voor de uitstraling van de shirts van Sparta Praag. Enkele spelers uit de selectie van Sparta Praag zijn Michal Kadlec, Ales Cermak en Lukas Vacha.

Sparta Praag thuisshirt 2016-2017

Het Sparta Praag thuisshirt voor 2016-2017 is hetzelfde shirt als dat de spelers vorig seizoen droegen. Check hier meer over dat shirt. Het thuisshirt is overwegend donkkerrood van kleur met nog donkerdere details in het rood. Hoofdsponsor van de Praagse club is online gokkantoor SynotTIP. Het Sparta Praag shirt heeft een klassieke polo kraag, geïnspireerd door de voetbalshirts uit de jaren '90 van de club. Op de linkerborst het embleem van club Sparta Praag met daarboven de drie gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de 36 kampioenschappen van Tsjechië en Tsjechoslowakije sinds de oprichting van de club in 1893. Op de rechterborst het Nike swoosh teken.

Sparta Praag uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Sparta Praag uitshirt voor het seizoen 2016-2017 is overwegend wit met een aantal details in de kleur blauw. De achterkant van de moderne v-hals bevat een dun blauw streepje. En langs de zijkanten van het uitshirt van het Sparta Praag uitshirt lopen twee verticale blauwe lijnen. De blauwe strepen aan de zijkanten van het shirt zetten uit wanneer een speler in beweging komt en dit zorgt voor meer ventilatie. De kleur wit is te zien wanneer deze blauwe band zich uitzet. De linkerborst versiert het uitshirt met het logo van voetbalclub AC Sparta Praag met daarboven drie gouden sterren. De sterren verwijzen naar de 36 kampioenschappen van Tsjechië en Tsjechoslowakije sinds de oprichting van de club in het jaar 1893. De rechterborst is voorzien van het Nike swoosh teken. Het Sparta Praag uittenue voor 2016-2017 wordt compleet gemaakt met een wit voetbalbroekje met logo's van de club en Nike. Langs de zijkanten van het broekje loopt een blauwe baan, deze baan is ook terug te vinden op het shirt. Witte kousen met het embleem van Nike zorgen voor een nette en stijlvolle uitstraling.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Sparta -Praag -thuisshirt -2015-2016

Sparta -Praag -uitshirt -2016-2017