Sparta Praag voetbalshirts 2019-2020

Sparta Praag en Nike hebben de nieuwe voetbalshirts van de club officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de Sparta Praag de wedstrijden in de Tsjechische Gambrinus Liga en in de Europa League gedurende 2019-2020. De club uit de Tsjechische hoofdstad eindigde afgelopen seizoen op een derde plek in de nationale competitie. Nike is ook dit seizoen kledingsponsor van Sparta Praag.

Sparta Praag thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Sparta Praag thuisshirt voor 2019-2020 is weer overwegend bordeaux rood en is gebaseerd op het Vapor template van Nike. Het tenue bevat een combinatie van een rechte en diagonale hals met aan de onderkant een strip in het blauw, geel en rood. Dit is een combinatie van de kleuren van de Tsjechische vlag en de vlag van de stad Praag. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de kleuren van de onderkant van het logo van de club. Dit logo prijkt op de linkerborst. Boven het logo staan drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de 33 kampioenschappen van de club. De andere borst bevat het logo van Nike. De club en de Amerikaanse kledingsponsor hebben twee versies van het nieuwe thuisshirt uitgebracht. De ene versie is met het logo van Tipsport op het midden en de andere is met het logo van Telekom. De bies aan de onderkant van de mouwen is zwart en hetzelfde geldt voor een taping aan de binnenkant van de hals. Deze is ook zichtbaar op de achterkant van het tenue. Het Sparta Praag thuistenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en ook de kousen zijn deze kleur. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sparta Praag voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Kanga, Dockal, Hlozek, Kadlec, Tetteh en nog meer sterspelers.

Sparta Praag voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Sparta Praag tenue kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 84,95 voor volwassenen en het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze tenues kun je het voetbalshirt van Sparta Praag ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Sparta Praag tenue in deze SHOP

of deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)