Sparta Praag heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike de nieuwe Sparta Praag voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de club uit Praag haar wedstrijden in de Tsjechische Gambrinus Liga en in de Europa League gedurende het seizoen 2020-2021. In de Europa League neemt Sparta Praag het op tegen Lille, Celtc en AC Milan. Je kan dus gerust spreken van een poule des doods. De club is echter goed in vorm. Op het moment van schrijven staat Sparta Praag op de eerste plek in de nationale competitie. Nieuwsgierig naar de Sparta Praag voetalshirts? Check de details hier!

Sparta Praag thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Sparta Praag wordt gekenmerkt door de traditionele bordeaux rode kleur.  Het nieuwe shirt is gebaseerd op het Vapor template van sportmerk Nike. Dit template is te herkennen aan de bijzondere kraag. Deze begint diagonaal maar eindigt recht. In deze kraag zitten te kleuren blauw, geel en rood verwerkt. Deze kleuren komen ook terug in de clubwapen van de Tsjechen. Dit wapen staat op de linkerborst. Boven het logo van de club prijken drie gouden sterren. Deze sterren staan voor de kampioenschappen  die Sparta Praag heeft behaald. De club is 33 keer kampioen geworden van Tsjecho-Slowakije. En ook in de Tsjechische competitie,  vanaf 1993, is de club al twaalf keer kampioen geworden. Op de rechterborst staat de bekende swoosh. Het logo van Nike is wit van kleur. Het tricot van Sparta Praag is op een stijlvolle manier afgewerkt. Dit komt terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Deze zijn zwart van kleur. De naam van de shirtsponsor van Sparta Praag staat op het midden van het shirt. Het logo van Tipsport is wit van kleur. Het nieuwe thuistenue van Sparta Praag wordt gecompleteerd door een bordeaux rode voetbalbroek en kousen. Hierop zijn ook de uitingen van club en sponsoren terug te vinden.  

Sparta Praag uitshirt 2020-2021

Het Sparta Praag uitshirt 2020-2021 is dit seizoen wit en bevat de kleurige details uit de clubkleuren van de club in de ronde hals. De ronde hals bevat namelijk een blauwe, gele en rode band en is aan de achterkant uitgerust met een kleine v-opening. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het nieuwe AC Sparta Praag uittenue zijn uitgerust met een zigzag band in het bordeaux rood. Dit is ook de kleur van de swoosh van Nike op de rechterborst. Op de linkerborst prijkt de clubbadge, inclusief drie sterren. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met ook weer de rood/geel/blauwe accenten. Alle voetbalshirts van Sparta Praag zijn uitgerust met de bekende Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Sparta Praag voetbalshirts bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Sparta Praag is op dit moment alleen te bestellen in de webshop van de club. Ben je opzoek naar andere fan artikelen van de Tsjechische voetbalclub, of naar voetbalshirts van verschillende Europese topclubs? Check de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Check DEZE WEBSHOP

Sparta Praag thuisshirt 2020-2021