Nadat de nieuwe Spanje voetbalshirts 2012-2013 officieel bekend zijn geworden, is ook de nieuwe trainingskleding van het Spaanse nationale voetbalelftal gelanceerd. Deze trainingskleding wordt door Spanje gedragen tijdens de trainingen, warming- up en in de voorbereiding op de EK 2012 wedstrijden en de WK 2014 kwalificatiewedstrijden. In dit artikel zoomen wij in op de nieuwe Spanje trainingsshirt en trainingspakken.

Allereerst de trainingsshirt van Spanje. Deze hebben wat weg van de Spanje tenues, waarin het land de WK finale van het Nederlands Elftal won in 2010. Het shirt is namelijk geheel rood en is voorzien van gele adidas trademark strepen op de schouders. Verder heeft het shirt van Spanje donkerblauwe details over de mouwen. Dit is dezelfde kleur als het Spanje uitshirt had in 2010. Uiteraard zijn de emblemen van sponsor Adidas en de Spaanse voetbalbond vertegenwoordigd op de shirts. Daarnaast is Spanje gemachtigd de gouden kampioensster boven het logo te dragen sinds het winnen van het WK.

Het Spanje trainingspak 2012-2013 bevat dezelfde kleuren als het trainingsshirt van Spanje. Het trainingsjack is voorzien van een vlak ter hoogte van de rechterborst, waarin het logo van adidas terug komt. Dit vlak komt terug op vrijwel alle adidas trainingskleding van de Euro 2012 landenteams. Verder is het jack voorzien van dezelfde logo's en merkuitingen als het trainingsshirt. De bijbehorende trainingsbroek is overigens blauw. Als er nieuwe Spanje trainingskleding 2012-2013 bekend gemaakt wordt, zullen wij dit artikel uiteraard updaten. Check hieronder de foto's van de Spanje trainingspakken en trainingsshirts. Deze kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Spanje Euro 2012 voetbalshirts in volwassen maten en kindermaten!

Koop het hier!

 

Spanje trainingskleding 2012

 

Spanje presentatiepak 2012-2013