Het nieuwe Spanje uitshirt voor Euro 2012 is officieel bekend gemaakt door de Spaanse voetbalbond en teamkledingsponsor adidas. In dit voetbalshirt speelt Spanje In dit voetbalshirt speelt de huidige wereld & Europees kampioen de uitwedstrijden tijdens Euro 2012 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014. Het nieuwe voetbalshirt van Spanje is lichtblauw en bevat een zwarte geblokte diagonale baan van de linker borst naar de onderkant van het shirt. Verder heeft het Spanje uitshirt 2012-2013 zwarte adidas trademark strepen en een zwarte kraag.

Bovendien zijn de onderkant van de mouwen zwart. Onder de kraag staat het logo van Adidas en de linker borst bevat het logo van de Spaanse voetbalbond (RFEF) met daarboven een gouden kampioensster. Deze gouden kampioensster verwijst naar het behaalde wereldkampioenschap in 2010.  In de kraag staat bovendien een verwijzing naar de behaalde Europese kampioenschappen van 1964 en 2008 met de Spaanse vlag en de tekst: ''Campeones De Europa.'' Ook de achterkant van het shirt bevat een diagonale Spaanse vlag.

De Spanje uittenues worden gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met lichtblauwe en zwarte accenten. De kousen hebben ook dit design, inclusief Spaanje vlag. Check hieronder de foto's van de Spanje Euro 2012 uitshirt. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de Spanje trainingskleding, trainingspakken, tenues en retro shirts. Officiële bedrukking is bovendien mogelijk!

Koop het hier!

Spanje uitshirt Euro 2012

Spanje Euro 2012 uitshirt

 

Spanje Euro 2012 tenue uit

 

 

Spanje Euro 2012 tenue uit

Spanje kousen uit Euro 2012