Adidas en de Spaanse voetbalbond (RFEF) hebben het contract tot 2018 verlengd. Tot die tijd zal Adidas in ieder geval de teamkleding en voetbalshirts verzorgen van het Spaanse nationale voetbalteam. De verlenging van het contract is de uitkomst van de nauwe samenwerking tussen de beide partijen de afgelopen 30 jaar en de behaalde successen van Spanje de afgelopen jaren (Europees Kampioen in 2008 en Wereldkampioen in 2010).

In een reactie laat CEO Herbert Hainer van de Adidas Group het volgende weten: ''Wij zijn erg verheugd met de verlenging van het succesvolle partnership met de Spaanse voetbalbond. Adidas is marktleider op het gebied van voetbalkleding en Spanje is het beste team van de wereld. Dit maakt ons partnership een perfecte match.'' Ook de Spaanse voetbalbond reageert verheugd: ''Wij zijn blij dat Adidas één van onze officiële sponsoren is. Adidas is natuurlijk het grootste voetbalmerk. Wij zullen er samen met Adidas voor zorgen dat het partnership nog meer tot uiting komt in ieder aspect van het voetbal'' Ook de jeugdteams van Spanje worden gesponsord door Adidas.

 

 

Spanje uitshirt '' align=Spanje Thuisshirt


Rest ons nog te zeggen dat ook wij verheugd zijn met de uitbreiding van het partnership. Adidas en Spanje hebben recentelijk de nieuwe Spanje thuisshirts en uitshirts gelanceerd met een fantastische martketingcampagne. Wil je één van deze shirts kopen, klik dan hier.

 

Koop het hier!