4 november 2011

Spanje EK thuisshirt 2012/2013

Het nieuwe Spanje EK 2012 thuisshirt is officieel bekend. In dit shirt speelt Spanje de oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK, de EK 2012 wedstrijden en de kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014. Het thuisshirt van Spanje is traditioneel rood en bevat opnieuw verschillende historische kenmerken. Het shirt wordt bovendien gekenmerkt door twee diagonale glimmende rode banen over de voorkant van het shirt. De Adidas trademark strepen op de schouders en mouwen van het Spanje thuisshirt zijn geel. Deze worden op het midden van de mouwen afgemaakt door een blauwe baan. Ook de onderkant van de mouwen zijn blauw.

Verder bevat het Spanje EK shirt een V-hals met gele contouren. Op de rechterborst staat het logo van Adidas en op de linkerborst is het logo van de Spaanse voetbalbond (RFEF) geborduurd met daarboven een gouden kampioensster. Deze gouden kampioensster verwijst naar het behaalde wereldkampioenschap in 2010.

Ook de achterkant van het Spanje shirt bevat een verwijzing naar de Spaanse voetbalbond. Onder de kraag zijn namelijk twee blauwe vlakken te vinden, welke gescheiden worden door een gouden lijn. In deze vlakken staat de naam van de Spaanse voetbalbond: Real Federación Española de Fútbol. Check hieronder de foto's van het Spanje thuisshirt 2012/2013. In dit shirt speelt Spanje de eerste wedstrijd in een oefenwedstrijd tegen Engeland op 12 november 2012. Dit voetbalshirt kan je bovendien binnenkort online kopen in de voetbalshop van Subside Sports!

Koop het hier!


Spanje thuisshirt 2012/2013

 

Spanje thuisshirt 2012/2013 details EK

 

 

Spanje voetbalshirt EK 2012