Senegal voetbalshirts 2020-2021

Mané en Koulibaly weten in welk shirt zij de komende twee jaar hun interlands gaan spelen. Puma heeft vandaag de nieuwe Senegal voetbalshirts gelanceerd. In deze tenues spelen ‘’ Les Lions de la Teranga’’ de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar gedurende de laatste maanden van 2020, in 2021 en een deel van 2022. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van Senegal. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2016. Puma is in Afrika ook kledingsponsor van landen als Ghana, Ivoorkust, Marokko en Egypte. Ook deze tenues zijn vandaag gelanceerd.

Senegal thuisshirt 2020-2021

Puma gebruikt dit jaar het thema ‘’Crafted from Culture’’ voor alle tenues en dit thema is perfect van toepassing op de nieuwe Senegal voetbalshirts 2020-2021. Het Senegal thuisshirt 2020-2021 is overwegend wit en bevat een all-over print van geometrische vormen in de kleuren van de vlag van het land: rood, groen en geel. De graphic prints zijn verwerkt in een design van vierkante vlakken en hebben een fading design. In de print zijn driehoeken, vierkanten, cirkels en chevrons verwerkt. Dit patroon is een eerbetoon aan het vakmanschap van de textielmakers in het land. De band aan de onderkant van de mouwen is groen en bovendien bevat het thuistenue een toelopende v-hals. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met de Puma cat en op de linkerborst prijkt de badge van de Senegalese voetbalbond, de Fédération Sénégalaise de Football (FSF). In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de naam van het land in de kleuren van de vlag van het Afrikaanse land. De achterkant van het voetbalshirt is verder geheel wit. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met op de pijpen de logo’s van de voetbalbond en Puma. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een design van gradiënt groene en witte strepen.

Senegal uitshirt 2020-2021

Het Senegal uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template, maar is geheel groen. Het tenue bevat dezelfde all-over graphic print als het thuisshirt. Bovendien is het tenue uitgerust met lichtgroene details. De Puma T7 taping over de schouders is lichtgroen en hetzelfde geldt voor de bovenkant van de achterzijde. Ook dit tenue bevat een v-hals. Het Puma logo prijkt in het lichtgroen op de rechterborst en in het donkergroen op de mouwen. De badge van de voetbalbond staat ook op dit tenue op de linkerborst. Ook in de nek van dit tenue is de naam van het land verwerkt. Het uittenue van Senegal wordt compleet gemaakt door een donkergroen voetbalbroekje met aan de zijkanten een lichtgroene taping. De kousen zijn ook groen met aan de bovenkant dezelfde gradiënt strepen. Alle Puma tenues zijn dit jaar uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mané, Koulibaly, Sarr, Gueye, Diatta, Keita en andere spelers.

Senegal voetbalshirt bestellen

De nieuwe Senegal tenues kun je vanaf nu bestellen. Het voetbalshirt is zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. De tenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels kun je de Senegal tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook de nieuwe trainingskleding van het land.  Directe levering! 

Bestel je Senegal voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of de officiële Puma shop

of de Senegal fanshop! 

Senegal thuisshirt 2020-2021

Senegal uitshirt 2020-2021