19 maart 2018

Senegal thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Senegal voor het WK van 2018 is vandaag bekend gemaakt door kledingsponsor Puma en de voetbalbond van het land. De lancering van het nieuwe voetbalshirt van Senegal gebeurde tegelijkertijd met de bekendmaking van de andere thuisshirts van landenteams, waarvan Puma kledingsponsor is, zoals Uruguay, Zwitserland, Italië, Kameroen, Ghana, Ivoorkust en Servië. In het nieuwe tenue speelt het Senegalese voetbalelftal de thuiswedstrijden tijdens het WK en de thuiswedstrijden tijdens de Afrika Cup van 2019. Puma is vanaf dit jaar kledingsponsor van het nationale elftal. Het Duitse sportmerk is de opvolger van het relatief onbekende sportmerk Romai Sportswear. Check hieronder alle features van het nieuwe thuistenue van het keurkorps van bondscoach Aliou Cissé.

Wit Senegal thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe WK thuisshirt van Senegal is overwegend wit. Daarnaast bevat het tenue groene accenten, waardoor het shirt in stijl is van de vlag van het land. De groene details komen terug in de crew neck van het shirt en bovendien bevatten de mouwen een groene taping. De bies aan de onderkant van de mouwen van het nieuwe tenue heeft ook deze tint. Daarnaast wordt het nieuwe tenue van Senegal gekenmerkt door een all-over print over de borst. Deze print is geïnspireerd door de bijnaam van het voetbalelftal: ''Les Lions de la Teranga.'' Bovendien bevat deze print andere tekens met een reliëf uit het land. Op de rechter borst prijkt het logo van kledingsponsor Puma. Het Duitse sportmerk is geen onbekende voor het nationale elftal. Tot 2016 was het merk ook al kledingsponsor van het nationale elftal en de vertegenwoordigende elftallen van het land. De linker borst is uitgerust met het embleem van de Senegelase voetbalbond, de SFS (Sénégalaise de Football). Op de achterkant van het tenue prijkt de vlag van het land: SENEGAL.

Het nieuwe Senegal thuistenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten een groene taping en op de broekjes prijken ook weer de logo's van de Senegalese voetbalbond en kledingsponsor Puma. De kousen van het nieuwe thuistenue van Sengal zijn wit met subtiele accenten. Zoals alle Puma tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Vanaf nu schitteren spelers als Mané,  Koulibaly, Sow, Kouyaté, Ba, Cissé, Diouf en andere sterren in het nieuwe tenue! Dit shirt wordt tot en met februari 2020 gedragen. Check ook het nieuwe uitshirt van het nationale elftal van Senegal voor 2018-2019.

Senegal WK 2018 voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Senegal voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu in de onderstaande webshops bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het voetbalshirt is € 85,-. In de onderstaande winkels kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van je favoriete spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere of goedkopere Senegal producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Senegal voetbalshirt altijd in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

of deze winkel!