19 juli 2021

SCO Angers voetbalshirts 2021-2022

SCO Angers en kledingsponsor Kappa hebben inmiddels ook de nieuwe SCO Angers voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt SCO Angers de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden in 2021-2022. Angers eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek in de Franse competitie en speelt dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau van Frankrijk. Kappa is ook dit jaar weer de producent van de SCO Angers voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2013 en beide partijen hebben nog een contract tot 2023.

SCO Angers thuisshirt 2021-2022

Het SCO Angers thuisshirt 2021-2022 bevat ook dit seizoen weer verticale zwarte en witte banen. Deze banen zijn vooral geconcentreerd op de body van het voetbalshirt en naar de onderkant loopt het tenue middels een fading effect over in het zwart. De mouwen van het tenue zijn zwart en worden afgesloten door een gouden en witte band. Verder bevat het Angers thuisshirt een ronde hals in het zwart/wit. Het Kappa logo staat in het goud op de rechterborst en de mouwen en de linkerborst bevat de badge van de Franse club. Sponsor ACTUAL staat in het zwart/wit op het midden van het tenue. Het thuistenue van Angers wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen.

SCO Angers uitshirt 2021-2022

Het SCO Angers uitshirt 2021-2022 heeft dit seizoen een sprankelend design. Het voetbalshirt is wit en wordt vooral gekenmerkt door de goud/zwarte confetti print rondom de badge van de club op de linkerborst. Het uitshirt bevat een ronde hals en een gouden band aan de onderkant van de mouwen. Het Kappa logo prijkt in het zwart op de rechterborst en de mouwen. Op het uittenue staat het logo van een andere sponsor, namelijk Le Gauilos. Het SCO Angers uittenue 2021-2022 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte en gouden details. Op zowel de voetbalbroekjes als de kousen staan uitingen van Kappa en de club.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe SCO Angers voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Fulgini, Boufal, Coulibaly, Ounahi, Bahoken, Alioui en nog meer spelers. De nieuwe tenues van Angers kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Franse club! Bestel andere Ligue 1 tenues in DEZE WINKEL

SCO Angers thuisshirt 2021-2022

SCO Angers uitshirt 2021-2022